Reklaam sulgub sekundi pärast

HING FEKELI abinõu: kuidas negatiivne energia positiivseks muuta

Juba sel nädalavahetusel, 9.-10. novembril toimub T1 Mall of Tallinn keskuses Tervisefestival, kus astuvad üles nii meditsiiniteadlased, alternatiivmeditsiini gurud, tervisetoodete pakkujad kui inimesed, kes on alistanud mõne tõsise terviseprobleemi. Teiste seas tuleb rääkima ka selgeltnägija Hing Fekeli ehk Cerli Sarv.

Loe Tervisefestivalil toimuva kohta lähemalt siin

Küsisime Cerli käest, kuidas kodu negatiivsest õhust vabastada ehk siis see energia positiivseks muuta. "Ma alustaksin siin hoopis sellest, et räägiks, kuidas oma kodu üldse valida. Kui sa oled kodu otsingul, keskendu sellele, milline koht sind kõnetab. Kui sa sinna minnes tunned kohe, et sa lähed käima ja tajud, et see koht sind kõnetab, et sul tulevad ideed, et mida siin teha võiks, siis see koht on sulle mõeldud. Kui sa tunned, et ah ei tea, siis see pole sinu jaoks,"ütleb Cerli.

Negatiivse energia positiivseks saab aga inimene muuta ise. "Ole ise positiivne. Näiteks kodus sa võid panna küünlaid põlema ja enne kui sa seda teed, soovi oma koju positiivset energiat. Siis sinu soovid hakkavad kohe sinu kodus ka toimetama. Ära mõtle halba. Maja kõnetab seda, mida sina räägid. Ole positiivne. Heade soovidega saab muuta maja energiat. Ka salvei tõlvikut võib näiteks ruumi nurgas tossutada,"soovitab ta.

Kui sa kolid elama majja, mis on vana ja kus on inimesed ära surnud ehk siis seal on hinged, siis tuleks nendega rääkida. "Mitte ükski maja ei taha enda sisse elama negatiivseid inimesi, see muudab maja ka negatiivseks. Kui tegemist on vana majaga, kus on elanud inimesed, siis sinna minnes sa pead leidma kompromissi. Kui sa tunned vanasse majja minnes, et seal on mingi vaim, siis ei ole vaja hakata neid vaime niiöelda välja peksma. Tuleb leida kompromiss. Tuleb sinna majja minnes öelda kõva häälega välja, et mina olen siin majas nüüd perenaine ja siis tuleb ka käituda perenaisele või peremehele kohaselt. Tuleb selle maja eest hoolitseda ja alati tuleb minna kompromissidele välja. Tegelikult on ka nii, et iga maja õpetab suhtele väga palju. Mõni maja annab suhtele palju ja mõni võtab suhtelt hästi palju ära,"tõdeb Cerli.