Reklaam sulgub sekundi pärast

HITT! Buduaari astroloogi 3 kuu prognoos annab teada, mida aastavahetus toob!

Nüüd on jälle võimalik tellida kirjalikku astroloogilist tulevikuprognoosi! See on sinu sünniandmetel põhinev astroloogiline prognoos, mille on koostanud meie astroloog Triin Tobber.

Tulevikuprognoos kolmeks kuuks - see on kirjalik ülevaade isiklikest astroloogilistest mõjutustest. 

Ammendav kirjeldus (12-14 lk) annab ülevaate kolmekuulise perioodi üldistest ja spetsiifilisematest astroloogilistest teguritest (progressioonid, transiidid, päikese- ja kuuvarjutused, isiklik kuufaas jne) ning kuidas need võiksid sinu elus väljenduda. Põhinedes sinu sünnikaardil, on see spetsiifiliselt sinule tehtud prognoos ja kolme kuud arvestatakse tellimise hetkest. Isikliku tulevikuprognoosi koostamiseks on vaja teada peale sünnikuupäeva ja -koha ka sündimise kellaaega.

Kirjalik prognoos on sinu päris isiklik tähespikker järgmiseks kolmeks kuuks, mis aitab sul ära kasutada soodsaid võimalusi, leppida raskemate perioodidega ja aimata nende kestvust, valida sobivat tegutsemisviisi või hoopis hoiduda tegutsemast!  

SOODUSPAKKUMINE! Kui oled tellinud endale aasta jooksul kolm prognoosi, on neljas sinu jaoks tasuta, kui neljas tellimus esitatakse 12 kuu jooksul pärast esimest. Tulevikuprognoosi kirjaliku analüüsi tekst on kirjutatud astroloog Triin Tobberi poolt, põhinedes peale astroloogiliste teadmiste ka nõustamistöö käigus tekkinud tähelepanekutel. 

MILLINE ON KOLMEKUULINE TULEVIKUPROGNOOS?
Tegemist on tekstiga, kus on kirjeldatud taustamõjusid, mida ei märka igapäevaselt, kuid mis aitavad seda eluperioodi lahti mõtestada. Samuti on kirjas lühemaajalised seisud iga kuu kohta. Ka võimalikud varjutused ja planeetide tagurpidi perioodid on ära märgitud koos isikliku tähendusega sinu jaoks.  

Astroloogilise prognoosi koostamiseks on vaja teada oma sünnikellaaega – kui sugulased ei mäleta, tasub uurida sünnitusmaja arhiivist!

Tekstinäited:
Saturni harmoonia Veenusega
Seda seisu loetakse üheks parimaks suhte stabiilsuse näitajaks. See tähendab, et olemasolev suhe võib areneda uuele ja tugevamale tasandile või siis tutvud sel ajal kellegi uue inimesega ning sellest suhtest võib tulla midagi pikaajalist. Vahel muidugi toob konkreetsust armastav Saturn suhetesse selgust ka sel moel, et mingi suhe saab hoopis oma loomuliku lõpu, aga sel juhul on see sinu jaoks soodne areng. Armastus on sel ajal segatud praktilisusega. 

Saturn asub praegu sinu sünnikaardi kolmandas majas
Oled kriitilisem kõiges selles, mis puudutab ideid ja kommunikatsiooni. Kuigi see võib süvendada hirmu oma arvamust avalikult välja öelda, sunnib see ka otsima probleemile lahendusi. Võib-olla parandad oma keeleoskust, tegeled kirjatööga, lood uut süsteemi tööasjus või veedad palju aega lugedes ja arvuti ees. Korrastad oma mõtteid, valid rohkem oma sõnu ja võid tunduda kuidagi tõsisena.
Kriitiliselt suhtud ka senisesse suhtlusringkonda – sul pole mahti tühjast-tähjast lobiseda ja mitmed tuttavad võivad kaugeneda. Suhted naabrite, vendade/õdede ja kaugemate sugulastega on mõnevõrra pingestatud – sul pole nende jaoks eriti aega või siis on nendega seoses rohkem vastutust. Vanad probleemid kipuvad taas pinnale kerkima.

TELLI ENDALE KASULIK SPIKKER
Telli kolmekuuline tulevikuprognoos endale või kingituseks! Selleks on vaja teada prognoosi saaja sünnikuupäeva, -kohta ja sündimise kellaaega. Prognoosi maksumus 35 € ja kui tellid neli prognoosi, on viimane sulle TASUTA. 

Mine tellima SIIT 

LOOSISIME TASUTA 3 KUU PROGNOOSI! Buduaari astroloogi Triin Tobberiga TASUTA kolme kuu prognoosi võitis Evelin. Palju õnne, võtame sinuga ühendust!