Reklaam sulgub sekundi pärast

HÕISSA, PULMAD! Gerli Rosenfeld ja Tanel Aavik sõudsid abieluranda

Vabakutseline näitlejatar ja endine seltskonnastaar Gerli Rosenfeld ning endine Nõmme Kalju juhatuse liige Tanel Aavik sõudsid täna abieluranda. Imelisest sündmusest teavitas Gerli läbi Facebooki postitatud foto. 

Gerli ja temast 20 aastat vanem Tanel on juba mõnda aega armuõnne nautinud ning suurest armastusest on märku andnud ka nende postitused sotsiaalmeedias. Paarike on veetnud mõnusasti aega nii ühistel puhkusereisidel kui ka uhketel einetel kallites restoranides.

Nüüd otsustas paar aga asja ka ametlikuks teha ning Gerli sotsiaalmeediasse postitatud fotolt selgub, et Gerli ja Tanel on tänasest alates abielus. Imekaunis kaader on kogunud praeguseks ka mitmeid meeldimisi ja hulgaliselt õnnesoove noorpaarile. 

Gerli töötas varasemalt Nõmme Kalju jalgpalliklubi turunduse valdkonnas ning nüüd korraldab ta turundust Estonian Tour nimelises golfivõistlusi korraldavas ettevõttes. Lisaks on ta ka mitmes kodumaises mängufilmis kaasa löönud. Lühiajaliselt oli tragi ja töökas naine ka Buduaari üritusturundusjuht.