Reklaam sulgub sekundi pärast

HUUMOR KUUBIS: kogu tõde räppar Nublu kohta on lõpuks ometi paljastatud!?

Räppar Nublu on Eestis üleöö kuulsaks saanud noormees - seda tänu tema hittloole "Mina ka", mida on tänase seisuga Youtube'i keskkonnas vaadatud juba enam kui 2,7 miljonil korral. Salapärane räppar pole siiani soovinud oma tegelikku isikut paljastada, kuid hiljuti selgus, et Wikipedia teab, kes ennast Nublu nime taga peidab. 

Nimelt avastas Brigitte Susanne Hunt hiljuti Nublu nime guugeldades, et Wikipedia sõnul peidab ennast Nublu nime taga ei keegi muu kui Brigitte enda kallim Ron Nõmm. Ron on Saaremaalt pärit tagasihoidlik noormees, kes hiljuti koos blondi kaunitariga Liina Ariadne Pedanikul ja Martti Hallikul külas käis. Külaskäigust postitasid Liina ja Martti ka vahva video oma Youtube'i kanalile. 

Brigitte on kõnealust avastust kommenteerinud oma Instagrami story's mitme naerunäoga ja sõnadega "jep". Ilmselgelt on tegu aga irooniaga ning Ron siiski kuulus räppar ei ole. 

Buduaar otsustas täna uuesti kontrollida, kas Wikipedia sõnul on Nublu näol endiselt tegu Roniga ja suureks üllatuseks selgus, et nüüd peidab ennast salapärase räppari nime taga hoopis Brigitte Susanne Hunt ise. Ilmselgelt on Nublu näol tegemist nime muutva isikuga. Kui täna on Nublu pärisnimeks näiteks Jas Uuspõld, siis juba homme on Wikipedia sõnul tegu hoopis president Kersti Kaljulaiuga.