Reklaam sulgub sekundi pärast

IMELISELT MAITSEV maasika-juustukook, mis ei vaja küpsetamist

Juustukook on üks parimatest kookidest, mida ei ole väga keeruline kodus ise valmistada. See on üks maitsvamaid magustoite ning sobib ka külalistele pakkumiseks. Tulemus viib kõigil keele alla ning külalistel ei jätku sõnu, et kooki ära kiita, kirjutab Soppa365. 

Vaja läheb:

Põhi: 

125 g võid

400 g Digestive'i küpsiseid

1 dl kookoshelbeid

1/2 dl muscovado suhkrut (toor-roosuhkur)

Täidis: 

2 pakki toorjuustu

2 dl kookose maitselist koort

1 dl suhkrut

2 dl vahukoort

poolteist liitrit maasikaid

Lisaks: 

Kookoshelbeid

Tee nii: 

1. Sulata või ning purusta küpsised. Sega omavahel sulavõi, küpsisepuru, kookoshelbed ja muscovado suhkur. Sega tasaseks. 

2. Suru küpisepõhi küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva koogivormi (22 cm) põhjale. Lase põhjal umbes tund aega külmas olla. 

3. Sega omavahel toorjuust, kookoskoor ja suhkur. Vahusta teises kausis vahukoor ning lisa ettevaatlikult toorjuustu segule. 

4. Kalla toorjuustu segu küpsisepõhja peale. Lõika maasikad viiludeks ja lao need koogi peale. Viimistle kook kookoshelvestega.