Reklaam sulgub sekundi pärast

INIM-KEN AVALIKUSTAS JULMA tõe ilulõikuste tagajärgede kohta

34-aastane Rodrigo Alves võistleb hetkel Suurbritannia telesaates "Celebrity Big Brother." Brasiiliast pärit meest tuntakse ka inim-Keni nime all. Aastate jooksul on mees käinud üle 60-l erineval iluoperatsioonil, et välja näha nagu nukk, vahendab Ilta Sanomat. 

Alves pole oma ilulõikusi avalikkuse eest varjanud, vaid on neist alati ausalt rääkinud. Ta on varasemalt rääkinud ka mitmetest operatsioonide põhjustatud tagajärgedest. Hiljuti paljastas Alves BB-majas veel julmasid detaile ilulõikuste tagajärgede kohta. 

Võistlejad astusid BB-majja eelmise nädala neljapäeval. Juba esimesel õhtul selgus, et Alves ei tunne enam lõhnasid. Nimelt on mehele tehtud üle 10 ninaoperatsiooni ning unelmate nina hind on paraku olnud haistmismeele täielik kadumine. Asi tuli avalikuks, kui mees rääkis juttu kahe teise võitlejaga: Sally Morgani ja Nick Leesoniga. Leeson hoiatas tagasihoidlikult, et kohe peale teda ei tasu tualetti külastada selle aroomide tõttu. "Mind ei häiri, sest mu nina ei toimi. Ma hingan nagunii suu kaudu," sõnas seepeale Alves. 

Mees on lasknud muuta ka enda silmade värvi. Talle tehti Indias eriti ohtlik ja erandjuhuline silmaoperatsioon. Enne lõikust oli tema silmavärv pruun, siis peale seda aga sinine. Kui Alves ei kasuta talle määratud silmatilkasid regulaarselt, siis kaotab ta oma nägemise. 

"Silmatilgad peavad mul alati kaasas olema, sest muidu muutuvad mu silmad kuivaks ja ma ei näe enam korralikult," paljastas ta.