Reklaam sulgub sekundi pärast

JA NII ONGI! See on suveilmadega kõige moekam riideese

Kui mõned aastad tagasi tundus trikooga randa minek olevat ajast ja arust trend, siis nüüd on retrohõnguline rannamood tagasi tänapäeva tormanud. Kuulsused nagu Kendall Jenner, Gigi Hadid või  Kim Kardashian eelistavad sageli just trikood kanda ning seda ühel lihtsal põhjusel-  trikood on moes ja muudavad su stiilseks naiseks! 

Kui mõned aastad tagasi tundus trikooga randa minek olevat ajast ja arust trend, siis nüüd on retrohõnguline rannamood tagasi tänapäeva tormanud. Kuulsused nagu Kendall Jenner, Gigi Hadid või Kim Kardashian eelistavad sageli just trikood kanda ning seda põhjusel, et trikood on moodsad ja mugavad! 

Ja mitte üksnes Hollywoodi staarid ei armasta trikood kanda, stiilseid näiteid leidub ka kodumaa naiste seas. York Beauty ilusalongi asutaja Evelyn Melnikov kannab trendikat Miki Hiire trikood, mis mõjub tema seljas väga stiilselt. Instagrami kuulsus Katrikats on samuti ehedaks näiteks, kui šikilt trikood mõjuda võivad.

Kuidas aga leida endale õige trikoo, kui suve saabudes on valik nii poelettidel kui veebikaubamajades äärmiselt suur? Mille järgi langetada see otsus? Kindlasti tasub arvesse võtta oma kehakuju, isiklikku stiili ja ka materjali ning seda, kas plaanid veeta kogu päeva päikese käes või eelistad pigem päiksevarjus lesida. Viimane on oluline seetõttu, kuna erinevad monokini-trikood võivad põhjustada tõsiseid päikeserante. Seega tuleb kindlasti nii mõnelgi korral kasuks, kui valid endale ilma õlapaelteta trikoo.

Vallatu vintage-stiilis trikoo, mis lubab õlgadel muretult päevituda ning on ühtaegu ka trendikas. (Trikoo, romwe.com, 19,99 €)

 

Moschinole omane rõõmsameelsus ja julgus! Ideaalne trikoo, mis toob esile päevitunud naha. (Trikoo, Moschino, 189 €)

 

Cellbes satsidega trikoo sobib ideaalselt siis, kui soovid varjata lisakilosid oma kõhul. (Trikoo, Cellbes, 44,95 €)

 

Ted Baker loob kahtlemata kõige suursugusemaid lilletrikoosid. (Trikoo, Ted Baker, e-bay.com, 28,55 €)

Romantiline pitsiga ääristatud trikoo, mida saad stiilselt kombineerida ka seeliku või näiteks lühikeste teksadega. (Trikoo, romwe.com, 13,99 €)