Vahelduseks grill-lihale on jaanipäeval hea krõmpsutada ka grillitud suvikõrvitsat. Selle retsepti järgi valmistad imemaitsva hõrgutise ja küüslauk annab suvikõrvitsale veel omakorda mõnusa maitse. Kui neid grillitud iludusi külma hapukoore sisse kastad, võid kindel olla, et see kooslus viib keele alla, kirjutab Soppa365. Vaja läheb: 1–2 suvikõrvitsat 3 spl oliivõli 2 tl kuivatatud oreganot 3 purustatud küüslauguküünt 1/2 tl jahvatatud pipart Natuke soola Riivitud juustu Tee nii: Lõika suvikõrvitsast umbes 1 cm viilud. Sega omavahel kõik maitseained. Aseta suvikõrvitsa viilud kaussi, lisa oliivõli ning maitseainesegu. Aseta viilud ahjuplaadile. Raputa üle riivitud juustuga ja küpseta (või grilli) ahjus 200 kraadi juures ca 15 minutit ehk kuni juust on pealt sulanud ning suvikõrvits krõmpsuvalt pehme.
Jan Uuspõld — FOTO: Jan Uuspõld/TV3 Seltskonnauudised “SELLE SUVE ARMUKE.” Jan Uuspõld avaldas tulikuumad kaadrid
Telesaade Buduaar — FOTO: Erakogu Telesaade Buduaar Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson vitamiinikogemus
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda