Pühad on läbi ning liha sai grillitud rohkem kui ära söödi, ent loomulikult ei tasu toidujääke ära visata, vaid pigem tasub olla leidlik ning valmistada lihast maitsvaid ning pisut kergemaid toite. Üheks kõige kiiremaks ja ühtlasi ka geniaalsemaks lahenduseks on niiöelda hamburgeri salat. Pühad on läbi ning liha sai grillitud rohkem kui ära söödi, ent loomulikult ei tasu toidujääke ära visata, vaid pigem tasub olla leidlik ning valmistada lihast maitsvaid ning pisut kergemaid toite. Üheks kõige kiiremaks ja ühtlasi ka geniaalsemaks lahenduseks on nii-öelda hamburgerisalat. Salati valmistamiseks kulub vaid paar minutit ja tulemuseks on maitsev kõhutäis. Kogus kahele: 100-150 g grillitud liha või vorstikesi (rasvasema liha puhul piisab väikesemast kogusest)2 suurt tomatit3 lühikest kurki1 paprika2 suurt peotäit rohelist salatit (lehtsalat, jääsalat, Rooma salat)100 g rohelisi herneidrohelist sibulatpisut head oliiviõlipisut head äädikat Tee nii: haki kõik komponendid väiksemateks tükkideks ja aseta suurde kaussi, lisa oliiviõli ja äädikas ja sega korralikult läbi. Pane külmikusse umbes veerand tunniks seisma, et oliiviõli ja äädikas saaksid toimida - need kaks toovad salatis kõik maitsed tugevamalt esile ja tänu sellele ei ole hapukoort ega miskit muud vajagi. Serveerides paku juurde ciabatta't.
Grete Kuld — FOTO: Grete Kuld/Instagram Ilu ja mood SÄRTSAKAS KAADER: Grete Kuld näitas, milline ta 14 aastat tagasi välja nägi
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Keha ja vaim “UUTE RIIETEGA ikka hoopis teine tera trenni teha.” Liis Lemsalu näitas rasedusjärgset keha
Kaarel Orumägi — FOTO: Beautiful Me Sisuturundus Kaarel Orumägi: Kuidas ma pooleteist aastaga 40kg alla võtsin, ilma rangete toidukavade ja spordiklubide külastusteta
Raivo enne - pärast — FOTO: Bodymed.ee Sisuturundus Raivo saladus: kuidas taasavastada lapsepõlves kaotatud enesekindlus?