Reklaam sulgub sekundi pärast

JESPER PARVE: “Naine peab oskama end voodis täielikult vabaks lasta!”

Endisel profikorvpalluril, blogijal ja maailmaränduril Jesper Parvel ilmus eelmisel aastal raamat "Mees. Otse ja ausalt". Mehe raamat lõi koheselt lugejate seas laineid ning esimene trükk müüdi läbi lausa mõne nädalaga. Hetkel kulub suur osa mehe energiast aga vestlusõhtutele. Nimelt räägivad kolm karismaatilist meest - Jesper Parve, Margus Vaher ja Eero Spriit - oma vestlusõhtutel otse ja ausalt, mida mehed tegelikult tahavad. 

Läbi huumori ja eluliste näidete avavad nad enda nägemuse meeste väest ja sellest, milles peitub nende meelest sügava naiselikkuse essents. Mida mehed aga naiste juures otsivad või milline peaks naine voodis olema? Just naistest ja armusuhetest Jesperiga seekord rääkisimegi. 

Millised iseloomujooned peaksid naisel olema, et ta mehele huvi pakuks? Mida mehed naiste juures otsivad?
Kõigepealt peab ikka sellest alustama, et iga mees on ju erinev. Üks tahab ühte asja, teine teist. Minu jaoks kõige tähtsamad on silmad. Mitte et nad ilusad peavad olema, vaid sealt saab lugeda välja päris palju. Kui sealt peegeldub metsikus, lihtsus, armsus ja elutarkus, siis pakub see naine ka huvi. Eks mehed otsivad eri asju jällegi. Aga ilma naisteta on ju elu poolik. Enamus asju, mida me meestena teeme, teeme ju selleks, et naistele muljet avaldada.

Milline on ideaalne naine? On ta üldse olemas? 
Lihtne vastus - minu naine. :) 

Räägitakse, et mehed otsivad enda kõrvale pornonäitleja välimusega bimbot, kellega sõprade ees kiidelda. Vastab see tõele?
Kindlasti ei. Eero Spriit, kellega koos teeme vestlusõhtut "Mida mehed tegelikult tahavad" ütleb selle kohta hästi: "Naine peab eelkõige armas olema".

Milline peaks naine voodis olema? Kas mehe jaoks on olulised naise oskused või eelmiste partnerite arv?
Naine peaks oskama end täiesti vabaks lasta. Mida metsikum ja vabam, seda nauditavam on kogu protsess. Ei peaks stressama oma kehakaalu ega väljanägemise pärast, voodis loevad hoopis teised asjad. 

Kas vastab tõele, et meeste jaoks käib armastus kõhu kaudu? Mis on mehe vaatenurgast pikaajalise suhte saladuseks?
Ma ei usu, et ainult hea kotletipraadimisoskusega mõni naine kõik mehed ära võluks. Armastuse jaoks peaks ikka olema teisi tegureid ka. Suhtes peab mees saama oma energia kuskil välja rabeleda. Nagu koer. Koer, kes metsas saab ennast korralikult tühjaks joosta, ei hakka kodus närima ja haukuma. Nii ka mehed. Õppimine ja enda pidevalt proovilepanek on üks õnneliku suhte aluseid. Kõigepealt tuleb ennast korda teha, siis muutub ka suhe paremaks. See kehtib mõlemale suhte poolele. 

Järgmine meeste vestlusõhtu toimub 07.06 Pärnus ESTONIA Resort Hotel & Spa-s. Vaata lisainfot siit