Reklaam sulgub sekundi pärast

JESSICA SIMPSON paljastas, mis nipiga ta 45 kg kaalust alla võttis

Mõned nädalad tagasi avaldas maailmakuulus laulja ja näitleja Jessica Simpson oma Instagrami kontol rabava foto, millega ta paljastas ühtlasi ka oma suure välimuse muudatuse. Nimelt on naine viimase kuue kuuga kaotanud 45,3 kilogrammi, mis loomulikult pole sugugi lihtne saavutus.

Nüüd on selge ka see, kuidas staar kõik need lisakilod enda pealt maha raputas. Selgub, et suuri raskuseid jõusaalis naine tõstma ei asunud. Eesmärgiks oli leida lahendus, mis on naise jaoks jätkusuutlik ning selleks oli lihtsalt liikumine ehk siis kardiotreening. 

Lisaks lasi Jessica oma toitumise spetsialistil üle vaadata, et päevane kaloraaž kontrolli alla saada.

Jessica kõndis iga päev ligikaudu 14 000 sammu ja sõi tervislikult. Tarbides vähem kaloreid kui ta ära kulutab, hakkasid kilod kukkuma ja poole aasta möödudes oli silmnähtav tulemus saavutatud.

Lauljatar tõdeb, et see polnud lihtne. Instagrami postitatud pildi juurde lisas ta kommentaariks: "Kuus kuud. 45,3 kilogrammi kaalust alla läinud. Jah, ma kaalusin 108,8 kilogrammi. See on minu esimene reis Birdie Maest eemal ja ma olen emotsionaalne mitmel põhjusel. Aga ma olen enda üle väga uhke, sest ma tunnen end taas iseendana. Isegi siis, kui ma tundsin, et ma ei suuda seda, nägin ma veel rohkem vaeva."

Allikas: Heat Magazine paberväljaanne