Reklaam sulgub sekundi pärast

JOIK: kevadised uudistooted sinu ilu heaks

JOIK läheb kevadele vastu kolme uue näohooldustootega. Valikusse on lisandunud õrnatoimeline rukkilillevee ja aaloemahlaga rikastatud mitsellaarne näovesi.

Jahutava ja õrnalt masseeriva metallrullikuga siluv silmageel imendub kiiresti ning on suurepärane turgutus õrna silmaümbrusnaha hoolduseks - vitamiin B3 ja kahe erineva molekulaarmassiga hüaluroonhapped siluvad tõhusalt kortsukesi, aitavad säilitada naha elastsust ning ennetada naha enneaegset vananemist. Kofeiin vähendab silmapiirkonna paistetust ja tumedaid silmaaluseid. Looduslike taimeekstraktide ja aminohapete kompleks niisutab sügavuti ning loob nahale kaitsekihi, mis aitab säilitada naha niiskustasakaalu.

Toitev ja niisutav huuleõli jojoobi-, monoi- ning astelpajuõliga silub ja kaitseb ning annab huultele kauni läike. Viigikaktuseekstrakt tugevdab naha vastupanuvõimet ja aitab kaitsta õrna nahka UV-kiirguse ja temperatuurikõikumiste eest. Huuleõli on meeldiva apelsinilõhnaga ning mugavas rullikuga pudelis.

 

Õrnatoimeline rukkilillevee ja aaloemahlaga rikastatud mitsellaarne näovesi puhastab, eemaldab meigi ning niisutab ja toniseerib nahka.

 www.joik.ee