Reklaam sulgub sekundi pärast

JÕULUPIDUDEKS SALEDAKS? 5 põhjust, miks Dr Simeonsi dieet on õige valik

Pühadepidustuste hooaeg on peagi ukse ees ning nii mõnigi meist mõtleb peeglisse vaadates, et küll oleks tore mõned lisakilod enne tähtsat üritust seljast maha raputada. Kuid aega pole enam palju ning kas see on tervislikult üldse võimalik? On küll! Siin on 5 põhjust, miks Dr Simeonsi dieet on just õige vahend eesmärkide saavutamiseks.

1. Dr Simeonsi dieet toob tulemusi kiirelt. Täispika 40-päevase dieediprogrammiga on võimalik kaotada 815 kg. Kellel nii palju ülekilosid pole, sel on võimalik läbida ka 23-päevane lühem versioon, millega keskmiselt kaotab umbes 5 kg. Muidugi, lõplik tulemus sõltub sellest, kui palju Sul ülekaalu on ning kui eeskujulikult reegleid järgid. 

2. Keha saab dieedi ajal vajalikul hulgal toitaineid. Dr Simeonsi dieedi ajal mängivad võtmerolli Biolit graanulid, mis avavad keha jaoks ligipääsu varurasvadele. See tähendab seda, et kuigi taldrikult sööd dieedi ajal ainevahetuse kiirendamiseks vaid 500 kcal, kasutab organism varurasvana kogutud ülekilosid lisaks ja keha saab päevas 20004500 kcal. Nii ei tunne ka nälga!

3. Tulemuste saavutamiseks pole füüsiline koormus nõutav. Ei viitsi trennis käia? Pole hullu, Dr Simeonsi dieet ei nõua jõusaalis rassimist, sest eesmärgid saavutatavad sellest hoolimata. Kui oled varasemalt treeningkoormusega harjunud, võid jätkata, kuid see pole kohustuslik.

4. Dieedi läbimisel on Sul toeks põhjalik juhend, veebipõhine tugikeskus ning isiklik konsultant! Pole küsimusi, millele ei saaks vastuseid, sest kui ise tugimaterjalidest õiget infot üles ei leia, on dieedikonsultant igapäevaselt olemas, et nõu pidada.

5. See töötab päriselt! Dr Simeonsi dieediga on tänaseks edukalt kaalu langetanud üle 10 000 eestlase, kelle hulgast on avalikult oma kogemust jaganud ka tuntud nimesid, näiteks Laine Randjärv ja blogijad Marimell.eu veebis Mari-Leen ja Meelis.

Millal Sul oluline pidupäev on? Kas veel jõuad dieediringi läbida? 

Kui jah, siis telli oma dieedipakett www.simeonsidieet.ee. Novembri lõpuni lisades kampaaniakoodi lahtrisse “buduaar15”, saad standardpaketilt -15% tavahinnast soodustust!