Reklaam sulgub sekundi pärast

JUBA HOMME: Buduaari turg jõuab Kultuurikatlasse!

Ole mureta  Buduaari turg ei jää sel kevadel tulemata! 2019. aasta saabumisega uuenes meie ostupeo kontseptsioon, tuues turu Tallinna kesklinnale lähemale. 23. ja 24. märtsil toimub Buduaari turg Kultuurikatlas ning esmakordselt ka Pärnus 13. aprillil Port Arturi ostukeskuses. Üritusel on endiselt avatud ka staariturg ja brändikauba taaskasutuse turg, kuid müügikohtade arvu on vähendatud.

Buduaari uuenenud turg, mis kolib Tallinna südalinnas asuvasse Kultuurikatlasse, soovib varasemast rohkem pakkuda ostjatele põnevat uut kaupa ja parimad hindu.

Müüma tulevad firmad, kes pakuvad ilu-, tervise- ja moekaupa. Kohal on disainerite looming, originaalkaup, brändid, outlet'i kaup. PS! Korraldaja on valinud välja parimad pakkujad!

Pilet Buduaari turule maksab 2 € ning seda saab soetada ürituse vältel ukselt (nii sularahas kui pangakaardiga). Tasuta pääsme üritusele leiad aga värskest märts-aprill Buduaari ajakirjast leheküljel 101. PS! Kui tuled ajakirjast saadud pääsmega, ootab sind uksel pisike kingitus! Tore põhjus värske ajakiri soetada.

Pane attend Tallinna Facebooki üritusele SIIN.

Kohtumiseni Tallinna Buduaari turul juba 23. märtsil algusega kell 10.00 ning Pärnu ostupeol 13. aprillil !

PS! Liitu ka Buduaari turu ametliku afterparty'ga, mis toimub Tallinnas Secret Garden Club'is 23. märtsil. Pane attend Facebooki üritusele SIIN. Sissepääs turu külastajatele ja müüjatele TASUTA!

Eraisikud saavad täita Pärnusse registreerimiseks ankeedi SIIN. Uue kauba müüjad ja firmad saavad registeerida, kui kirjutavad oma soovist (pinna suurus ja müüdava kauba kirjeldus) aadressile [email protected] või oma Buduaari reklaamijuhi kaudu. 

Pane attend Pärnu Facebooki üritusele SIIN.

 

Üritust toetavad:


[gallery ids="1910680"]