Reklaam sulgub sekundi pärast

JUBE PROHMAKAS, mida naised teksapükste ostmisel teevad

Õige lõikega teksapüksid peaksid sinu figuuriga sobituma justkui valatult ning rõhutama sinu kauneid jooni, peites samal ajal veakesi. Paraku pole ideaalselt istuvate teksapükste leidmine sugugi lihtne ning enamasti lepitakse pigem keskpärase paariga.

Hästi istuvad teksased muudavad jalad näiliselt sihvakamaks, saledamaks ja lisaks sellele annavad naisele juurde ka enesekindlust. Loomulikult peavad need jalas ka mugavad olema. 

Väga paljud naised teevad teksapükse valima minnes aga vea  ikka ja jälle kiputakse oma silma järgi vaatama, milline lõige sobida võiks ning selle järgi minnakse ka proovikabiini, jättes riiulisse teksad, mis tegelikult võivad ollagi need kõige ideaalsemad.

Kui sa tõesti tahad leida endale ideaalselt istuvad teksased, tuleb vaeva näha ning proovida jalga ka neid paare, mis silma järgi valed tunduvad. Haara vähemalt nelja erineva lõikega püksid kabiini kaasa ning võrdle neid lõikeid omavahel  jalga pannes võid sa üllatuda, kui hästi võib istuda paar teksaseid, mida sa vabatahtlikult riiulilt kaasa ei haaraks.

Teksapükste valimisel tuleks proovida pigem rohkem variante ning mitte langetada otsuseid silma järgi.

Allikas: Cosmopolitan