Reklaam sulgub sekundi pärast

JUMESTAJA ANNAB NÕU, KAS TRENNIS tasuks meiki kanda

Trennis meikimine on teema, mis puudutab vähemal või rohkemal määral igat naist. Tõenäoliselt jagunevad naised kaheks  on neid, kes eelistavad teha trenni meigituna ja teisi, kes pooldavad loomulikku ilu.

Kuid isegi viimase variandi puhul on jumestuskreem sageli meist igaühe palgeil. Mida arvab teemast jumestuskunstnik Rebeca Birk ja mis on tema soovitused trennimeigi osas?

“Ma ei näe põhjust, miks peaks keegi trennis olema tugeva õhtumeigiga, kuid arvan, et on täiesti aktsepteeritav teha trenni kerge päevameigiga,” ütleb Rebeca ja lisab, et kui kasutada mineraalseid meigitooteid, on nahal justkui kaitsekiht välise mustuse eest ning kui toode laseb nahal hingata, siis ei ummistu ka poorid trenni tehes. “Samas kui teha trenni tugeva meigiga ning kasutada nahka ummistavaid tooteid, annab see nahal kohe tunda ja pärast trenni lõpetamist peaks kindlasti meigi maha võtma, et nahk puhastada trenni ajal tekkinud mustusest.” 

“Kui soovitakse kanda trennis ka silmameiki, tuleks jälgida, et tegemist on kas kauapüsivate toodetega või mõelda pigem püsivatele alternatiividele nagu näiteks püsimeik või Lash Lift. Püsimeigi võimalusi ja tehnikaid on mitmeid ning on võimalik saavutada ka väga loomulik tulemus, mis teeb olemise mugavaks nii spaas, saunas kui ka trennis, samal ajal rõhutades enda isikupära,” teab Rebeca rääkida. 

 

Buduaar.ee