Reklaam sulgub sekundi pärast

JUST SELLISE NAISEGA tunnevad mehed ennast kõige õnnelikumalt

Mehed vaatavad naisi esmalt välimuse järgi, ent pelgalt selle põhjal ei sünni kunagi otsus luua tõsine suhe ning hiljem ka perekond ja ühine tulevik. Teatud hetkest alates on välimusel üsnagi väike roll mängida, kuid mis siis tegelikult üldse loeb ja millise naisega tunnevad mehed ennast kõige õnnelikumalt?

Mehed vaatavad naisi esmalt välimuse järgi, ent pelgalt selle põhjal ei sünni kunagi otsust luua tõsine suhe ning hiljem ka perekond ja ühine tulevik. Teatud hetkest alates on välimusel üsnagi väike roll mängida, kuid mis siis tegelikult üldse loeb ja millise naisega tunnevad mehed ennast kõige õnnelikumalt?

Teadlased on mitmete uuringute põhjal teinud kindlaks, et kõige õnnelikum on mees siis, kui ta leiab endale kaaslaseks naise, kes oskab elus väikestest asjadest rõõmu tunda ja neid tõepoolest nautida. Naine, kelle jaoks klaas on alati pigem pooleldi täis kui pooleldi tühi, kiirgab positiivset energiat välja ka teistele ning loob inspireeriva õhkkonna.

Mehed ei salli seda, kui naine tänitab ja vingub, nad lausa kardavad ennast selliste naistega siduda. Kuid elurõõmsa naise kõrval tunneb mees ennast kõige õnnelikumalt ning ühtlasi kinnitavad uuringud ka seda, et sellise naisega koos elades on mehe eluiga pikem ja ta on tervem.

Iga inimene on ise oma õnne sepp ja see, kas võtta elu positiivselt või negatiivselt, on iga inimese vaba valik. Mehed tahavad enda kõrvale positiivset naist.

Allikas: sheknows