Reklaam sulgub sekundi pärast

JUSTIN BIEBERI hirmkallid kassid tõid talle suure jama kaela

Maailmakuulus popstaar Justin Bieber soetas endale koju kaks väga erilist kassi, mis läksid talle maksma kümneid tuhandeid eurosid. Tegemist on Savannah' tõugu loomakestega, kes on tõeliselt silmatorkava välimusega. Kui loomakaitseorganisatsioon PETA sai Justini uute koduloomade tõu teada, tõmbasid nad staari skandaali.

Nimelt teatas PETA asepresident Lisa Lange, et Justin võiks siiski olla eeskujuks teistele ning et õige tegu oleks olnud võtta loomad ikka varjupaigast. PETA kriitika staari suunas levis kulutulena kõikjale välismeedias ning tekitas inimestes kahetisi tundeid  ühed leiavad, et Justin ei oleks tõesti pidanud Savannah' tõugu hirmkalleid kasse koju tooma ning teised on arvamusel, et igal inimesel on õigus oma valikuid ise langetada. 

Justin andis vastuse läbi sotsiaalmeedia, kus ta andis teada, et PETA võiks tegeleda olulisemate teemadega, kui seda on tema kassid. "Kas kõik loomad, mis me endale koju võtame, peavad nüüd olema ainult varjupaigast pärit? Jätke mu kassid rahule," kirjutas staar.