Reklaam sulgub sekundi pärast

JUUKSUR võttis 800 eurot, rikkus Monica juuksed ära ja raha tagasi ei anna

Kuuuurija lahkab sel korral keerukat iluteemalist lugu, mille keskmes on kaks naist: klient Monica ning juuksur Jaanika. Monica on aastaid juuksepikendusi kandnud, ent sel korral ei olnud tema juuksuril vaba aega anda ning naine otsustas minna teise juuksuri juurde. Valituks osutus Jaanika nimeline naine. Pärast tundidepikkust juuksepikenduste panekut maksis Monica juuksurile 800 eurot ning koju jõudes avastas, mis tema juustega tegelikult tehtud oli.

Nimelt ütleb Monica, et juuksuris viibides ta ei näinud, millised tema juuksed pärast pikenduste panekut tagant välja nägid. See selgus koju jõudes...

Vaatepilt oli Monica sõnul õudne. "Nagu minu laps oleks need lõiganud." Juukseotsad olid Monica sõnul justkui ära nüsitud, värv oli ebaühtlane ning kokkuvõttes polnud tulemus sugugi mitte kaunis, vaid lohakas ja ääretult ebaprofessionaalne.

Monica võttis Jaanikaga uuesti ühendust, et ta naise juuksed korda teeks. Ta maksis juurde 42 eurot, ent siiski ei jäänud tulemusega rahule. Juuksur Jaanika aga enam sõnumitele ei vastanud ning kõnedele samuti mitte.

Monica otsustas, et ta nõuab kogu raha tagasi, kuid ka sellise sisuga sõnumile juuksur ei vastanud. Seejärel avaldas Monica oma loo iluteenindajate Facebooki grupis, kus samuti kõik pilti näinud inimesed tõdesid, et Monica soeng on kohutav. 

Juuksur keeldub raha tagasi maksmast ning teatas lõpuks hoopis, et nüüd peab Monica talle raha maksma, sest temale ja tema ettevõttele on tehtud suurt kahju.

Monical aga ei jäänud midagi muud üle, kui panna aeg oma vana juuksuri juurde ja lasta juuksed korda teha.