Reklaam sulgub sekundi pärast

Kaks nädalat Buduaari turuni!

Non-stop ostupidu Buduaari Turg LIVE on peagi käes! Kõik kaunitarid, palun pange kirja - 21. septembril on turg Tallinnas Solarises Nokia Kontserdimajas kl 14-21 ja 22. septembril Tartus Eedeni keskuses kl 10-18.

 

Non-stop ostupidu Buduaari Turg LIVE on peagi käes! Kõik kaunitarid, palun pange kirja - 21. septembril on turg Tallinnas Solarise keskuse juures Nokia Kontserdimajas kl 14-21 ja 22. septembril Tartus Eedeni keskuses kl 10-18.

Buduaari turul näeme kaunist Triin Tulevit DJ rollis ja teine kaunis Triin - Triin Sommer - on päevajuht.

Juba on oma osalemisest müüjatena teada andnud ka mitmed tuntud daamid - nagu varemgi, saab turult soetada rõivaid otse VIP-ide garderoobist.

Jätkub müüjate registreerimine nii Tallinna kui Tartu turule. Kui soovid rohkem infot müügitingimuste kohta või soovid end turule müüjaks registreerida, siis kirjuta [email protected] või helista projektijuht Triin Eametsa telefonil 6177158. Palun lisa ka kindlasti, kuhu linna soovid müüma tulla ning kas soovid kaubelda eraisikuna või ettevõttjana.

Kõigile Tallinna müüjatele on üllatus - tasuta pääse messile Ilu Sõnum, mis toimub 5.-7. oktoobrini Eesti Näituste messikeskuses.

Sissepääs külastajale on tasuta!

 

Buduaari turu toimkond