Reklaam sulgub sekundi pärast

KAKS VÄRVI, MIDA keegi tegelikult valentinipäeval enam ei kannagi?

Kui küsida, millist värvi naised kõige meelsamini 14nda veebruari õhtul kannavad, võiks ilmselt automaatselt vastusena kõlada kas punane või roosa. Mingil maagilisel põhjusel seostatakse punast armastuse ning sõprust roosaga, isegi poodide väljapanekud on, kui mitte alati siis vähemalt 97 protsendil sõbrapäeva eel dekoreeritud just nende kahe värviga.

Kui küsida, millist värvi naised kõige meelsamini 14. veebruari õhtul kannavad, võiks ilmselt automaatselt vastusena kõlada kas punane või roosa. Mingil maagilisel põhjusel seostatakse punast armastuse ning sõprust roosaga, isegi poodide väljapanekud on, kui mitte alati, siis vähemalt 97 protsendil sõbrapäeva eel dekoreeritud just nende kahe värviga.

Meie suureks üllatuseks näitab aga viimaste aastate moestatistika, et teps mitte roosad ja punased kleidid ei ole need, mis valentinipäeva nädalal moemajadest kui tina tuhka kaovad. See au langeb osaks hoopiski erksatele toonidele nagu erinevates varjundites sinine ja roheline. Sellest võib järeldada, et ilmselt hakkab naistel kommertslikkusest lihtsalt küllalt saama ning seetõttu soovitakse pigem mõjuda kõige muu kui ootuspärasena.  

Jah, sinine ja roheline on uus roosa ja punane! 

Mida kannad aga sina sõbrapäevaõhtul? Kas sinist, rohelist, vahest ehk musta või siiski hoopis punast või roosat? 

Allikas: whowhatwear.com