Reklaam sulgub sekundi pärast

KAROLIN KUUSIK PALJASTAS, mis on selle kevade trendihitid

Kevad on täies hoos ja "Seitsmesed Uudised" uurisid stilist Karolin Kuusikult, mis peitub rõivapoed vallutanud laiade pükste taga, miks need nii populaarsed on ja kas laiad püksid võiksid pidulikul sündmusel asendada kleiti? Lisaks saime teada, milline trend valitseb ehete valdkonnas.

Reporter Marie-Helene Sarapuu uuris stilist Karolin Kuusikult, kus on tulnud laiade pükste trend ja miks see niivõrd populaarne on. "Mulle tundub, et see trend on juba mitu aastat tasakesi hiilinud ja sellel kevadel ning suvel on inimesed selle tõeliselt vastu võtnud. Kliendid ja inimesed, kellega ma läbi töö kohtun, siis kõik naised on vaimustuses, et nad tahavad laiu pükse kande. Minul endal on nendega kahetine suhe. Ühelt poolt on see midagi uut ja värsket. Miks me peame kogu aeg täpselt samamoodi riides käima? Samas, olgem ausad, ilus naiselik kleit teeb ikkagi naise naiselikumaks. Aga kui sul on omapärasem iseloom ja sa tahad seda väljendada, siis laiad püksid on alternatiiv," vastas Karolin. 

Ta lisas, et sellel kevadel on moes kõrvarõngad. "Igasuguste tuttide ja narmastega kõrvarõngad on väga moes. Neid võib mõnuga terve suve kasutada. Lahe on ka see, et neid on nii paljudes erinevates toonides."