Reklaam sulgub sekundi pärast

KAS BEEBILÕUSTAL ON peatselt sündivale tütrele juba nimi välja valitud?

Sky.ee portaali veebisaates “Kokkamine Kristinaga” käisid hiljuti külas räppar Beebilõust ehk Andrus Elbing ning tema lapseootel elukaaslane Ingrid Mänd, kelle ühine laps peagi ilmavalgust näeb. Mõlemad tunnistasid intervjuus, et ettevalmistused lapse sünniks on juba täies hoos. 

Beebilõust kinnitas videos, et lapsuke näeb ilmavalgust juba üsna pea ning tulemas on tütar. Kristina uuris seepeale, kas nad kardavad ka, et tütar on. "Mis siin karta on, kui ta nunnaks läheb. Relvaluba mulle ei anta, seega nunnaks," heitis mees nalja ning lisas, et plaanib tegelikult lapse kasvatamisel vooluga kaasa minna. "Mul oli väiksena ikka nii, et läksin välja ja kui läbi jää kukkusin, siis ega koju ei läinud," meenutas ta oma lapsepõlve.

Paar rääkis, et nad on valmistunud lapse tulekuks erinevatel koolitustel käimisega ning ka saate võttele tulid nad otse imikute esmaabikoolituselt. "See oli õudne. Me saime šoki, et mis imeasju võib lapsega juhtuda. Praegu mõtlen, et kui neid asju ei teaks ja mingi õnnetus juhtub, siis sureks laps ilmselt koju ära, ei oskaks tõesti midagi teha," rääkis Beebilõust. 

Ühtlasi selgub videost, et Ingrid ja Andrus on Koplist ära kolinud ning lapsele pole nime veel valitud. Ka ei kavatse paar alguses värskest ilmakodanikust sotsiaalmeedias ühtegi pilti avaldada.