Reklaam sulgub sekundi pärast

KAS BLOGIJA MARI-LEEN ALBERSI raha nipp säästaks sulle 2000 eurot?

Raha ei ole kunagi liiga palju, pigem on alati probleem selles, et seda on liiga vähe ning sellest tulenevalt mõeldakse pidevalt välja ka meetodeid, kuidas oleks võimalik raha mingilgi määral kokku hoida ja samas mõnusalt ära elada. Blogija Mari-Leen Albers tuli välja omapoolse nipiga, mille abil loodab ta ise aastas 2620 eurot säästa - kas naise nipp toimiks ka sinu puhul?

Nimelt kirjutab Mari-Leen oma blogis, et tema perel kulub ühes kuus riietele keskmiselt 262 eurot, kuid tegelikult võiksid nad sama hästi selle raha iga kuu hoopis kõrvale panna (välja arvatud kahel kuul aastas, mil nad panevad raha reisimise alla). Seega kümne kuuga aastas säästaksid nad kokku 2620 eurot.

"Suures plaanis peaks ju hakkama saama aasta ilma ostmata. Ma võin eeldada, et aastas kulub meil riietele 3000-4000 eurot. Ma pakun lampi, sest ma tegelikult ei tea. Aga kui ma löön kokku Londoni, Bulgaaria, Lissaboni ja Berliini, siis usun, et sellisesse suurusjärku võib see jääda + kaltsukatiirud Eestis. Ma ei tea, kas sealt on suurem osa Meelise, minu või hoopis Hedoni oma. See teeb kuus keskmiselt 262 eurot. Seda on way too muchAlgul mõtlesime, et äkki peaks iga kuu alguses tegema ümbrikud, kuhu panema sisse raha, mis sel kuul millelegi mõeldud on. Noh, ala ümbrik “riided” keskmine kuu kulu muidu 262 eurot, paned selle sinna sisse ja ei osta midagi. Kui just mingi SOS ei ole, et ma ei tea, mis juhtub. Kuu lõpus saab jäägid kokku tõsta kuskile suuremasse ümbrikusse ja seda raha ei puutugi ja aasta lõpus lööme kokku, palju me säästa suutsime. Oleks see vast rahapidu,"kirjutab Mari-Leen oma blogis.

Kas sina suudaksid aasta aega raha riiete ostmise arvelt kõrvale panna ja mis sa arvad, kui palju raha sa sel moel aasta lõpuks koguda suudaksid?

Avalda arvamust allpool kommentaarides.