Reklaam sulgub sekundi pärast

KAS NEED TUNTUD EESTI NAISED kannaksid käekotti, mille sisu on näha?

Viimaste hooaegade üheks populaarsemaks, ent pretensioonikamaks moetrendiks on  läbipaistvad käekotid, mis koguvad ühtaegu nii armastust kui põlastust. Uurisime tuntud ja stiilsetelt Eesti naistelt, kuidas suhtuvad nemad sellesse trendi. 

 

Jana Hallas

"Endal mul sellist kotti pole, kuigi olen neid  selle pilguga vaadanud küll. Trend on iseenesest inspireeriv. Praktilisest ja esteetilisest küljest lähtudes peaks koti materjal olema väga kvaliteetne, et see ka pärast mõningast kandmist säiliks läbipaistev ja kriimuvaba. Mul ei ole midagi selle vastu, et mu koti sisu oleks nähtav. Pigem oleks see põnev ja räägiks minust nii mõndagi. Turvalisuse seisukohalt aga vast veidi ebaturvaline, kui võõras silm peaks midagi ahvatlevat märkama." 

Katri Palm

"Mulle väga meeldivad läbipaistvas stiilis kotid, kuid endale ma veel seda päris õiget leidnud pole. Kindlasti kannaksin sellist kotti! Loomulikult valiksin sellisel juhul teadlikult, mida seal kanda, sest kott on ju läbipaistev!"

 

 

 

Aulikki Puniste

"Minu jaoks tundub läbipaistev kott väga ebapraktiline ja ise seda ei poolda, aga kui see on hästi läbi mõeldud ja sobib outfit'iga, võib see muidugi efektne jääda. Mina ise seda ei kannaks, stilisti kotis on igasugust stuff'i nii, et kindlasti poleks efekt väga hea kui kotis koos on nii teibid, nõelad, sokid, niidid, kammid kui ka juukselak. Koti sisu peab olema väga hästi läbi mõeldud ja harmoonias."

 

Maarja Brenner

"See on üks trendidest, mida paljud kannavad ja näevad väga ägedad välja, aga ise ma vist ei kannaks. Või isegi kui kannaksin, ei investeeriks ma kindlasti läbipaistvasse disainerkotti. Sellised trendid tulevad ja lähevad. Positiivne on see, et niisugune kott peaks alati korras olema – ei mingit prahti, tšekke ega münte. Ka ei meeldiks mulle, et telefon ja rahakott oleksid nähtaval. "

 

 

Inga Kaare

"Minu arust on läbipaistev kott tore vaheldus tavakotile, kuigi mul küll endal pole sellist kotti. Kui oleks, kannaks küll vahel, ja seda ainuüksi sellepärast, et läbi koti oleks näha, mis seal sees on – mina ei leia tihtipeale oma kotist üles autovõtmeid või muud pudi-padi. Kui läbipaistva koti sisse panna näiteks kuldne kotike, on ju puhta glamuur!"

 

Kuidas sulle meeldib mõte, et kogu maailm näeb sinu käekoti sisu?

 

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar mai-juuni 2019.