Reklaam sulgub sekundi pärast

KAS SEE ONGI nelja poja ema Silvia Ilvese saleda figuuri saladus?

Hinnatud tšellomängija Silvia Ilves on tänase seisuga uhke ja õnnelik nelja lapse ema  noorim neist tuli ilmavalgele eelmise aasta 26. detsembril. Vaatamata sellele, et ta on siia ilma toonud neli last, näeb Silvia figuur endiselt rabavalt sale ja trimmis välja, mis omakorda tekitab küsimuse: mis on selle naise saladus?

On ju täiesti tavaline, et paljud naised on pärast lapse saamist lisakilodega pisut hädas ning ega beebi kõrvalt väga palju vaba aega ega ka energiat üle jäägi, et ennast näiteks trenni viia.

Silvial lisakilodega nähtavasti aga mingit muret pole ning hiljuti riputas ta oma Instagrami kontole foto hoopis isetehtud mustikakoogist. Kas see ongi kaunitari saleda figuuri saladus, seda ei saa kinnitada ega ka ümber lükata, kuid tõsi ta on, et mõõdukas koguses ei tee mitte ükski maius figuurile liiga.

Piruka pildi juurde lisas Silvia kommentaariks: "Ma ei ole suurepärane koogimeister, eriti, kui viimast tuleb kodus harrastada gaasiahjuga (minu jaoks tõeline motivatsioonikiller), aga selle päris õnnestunud mustikakoogi üle on mul küll hea meel!