Reklaam sulgub sekundi pärast

KEILI SÜKIJAINEN VÕTTIS VASTU uue tele-väljakutse

Juba alates tulevast esmaspäevast toob telesügisesse värvi, elu ja üllatusi TV3 täiesti uus päevakajaline meelelahutussaade „Seitsmesed: Duubel“, mida juhivad Taavi Libe, Keili Sükijainen, Kadri Pikhof ja Jürgen Pärnsalu. Armastatud telenägu Keili Sükijainen asub saate peatoimetajaks. 

“Võin julgelt väita, et pea kümme aastat ei ole TV3 prime time vööndis nii suurt muutust toimunud kui „Duubel“ endaga kaasa toob. Eesti üks suurimaid otsesaate stuudioid lubab meil kastist välja mõelda ja gaasi täiega põhja lükata!” tunneb heameelt „Duubli“ peatoimetaja Keili Sükijainen. 

“TV3 pakkumine asuda uue meelelahutussaate “Duubel” peatoimetajaks oli nii ahvatlev, et ma ei pidanud kaua mõtlema. Muidugi kaasneb saatega ka tohutu vastutus, aga olen alati öelnud, et televisioon on mu kõige suurem kirg,” rõõmustab Sükijainen.

Sükijaineni kinnitusel teeb „Duubli“ eriliseks nooruslik lähenemine ning teemade valik, millega inimestel on lihtne suhestuda. Märksõnadeks: otse, siin ja praegu, heatujuline, natuke napakas ning vaheldusrikas. “Proovime omal nahal läbi, kuidas Facebook kuulab inimesi pealt ja piilume otsestuudios Ott Tänaku autosse. Võite ka kindlad olla, et „Duubli“ diivanil ei tunne end mugavalt ükski ümmarguse jutuga poliitik ning staaride elu saab avatud ootamatute nurkade alt,” lubab Sükijainen.

"Duubel" jõuab eetrisse alates 16. septembrist argipäeviti kell 19.20.