Reklaam sulgub sekundi pärast

Kevadised komplektid tööle, peole ja nädalavahetuseks. PILDID!

Külm talv on lõpuks möödas ning aeg on lasta kevad enda südamesse. Mis oleks selleks parem viis, kui teha korrektuure oma garderoobis ja vahetada paksud talveriided kevadiselt erksate vastu välja!


Külm talv on lõpuks möödas ning aeg on lasta kevad enda südamesse. Mis oleks selleks parem viis, kui teha korrektuure oma garderoobis ja vahetada paksud talveriided kevadiselt erksate vastu välja!

Uus hooaeg toob meile palju imelisi uusi tuuli rõivamoes ning annab võimaluse särada igas situatsioonis. Selleks, et trendide virr-varris veidike orienteeruda, panin kokku kevadiselt värsked outfit'id nii tööle minekuks, nädalavahetusteks kui ka pidustusteks.

 

Plisseeritud seelikud ja põlvedeni pükskostüümid

Plisseer on sellel kevadel täielik must-have! Popid on plisseeritud seelikud, kleidid ja pluusid ning tänu oma lihtsale elegantsile sobivad nad suurepäraselt kontorisse. Püksikandjate rõõmustuseks on pikkade pükste juurde lisandunud uus trend – põlvedeni viigipüksid, mis muudavad lihtsa pükskostüümi hetkega efektiivselt šikiks. Kellel töörõivastuses rangeid ettekirjutusi pole, siis saab skinny teksade ümber ehitada lihtsa vaevaga kevadiselt värske komplekti, mis sobib nii kontorisse kui ka peale kontorit sõbrannadega kohvikusse. Selleks pane selga valge triiksärk, kaela suur statement kaelakee, jalga kõrge kontsaga kingad ja õlgadele ilma kraeta jakk/mantel, mis on praegusel hooajal suur hitt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nädalavahetusel mugavalt

Kevadised trendid moemaailmas toetavad suuresti nädalavahetustel mugavates riietes lõõgastumist tänu selle hooaja number 1 jalanõule – tossudele. Tossudele kehtib vaid üks reegel: mida värvilisemad ja väljapaistvamad, seda parem! Sobiliku riietuse vaba päeva toimetusteks saab hõlpsalt tossude ümber üles ehitada, lisades neile laheda kirjaga t-särgi, efektsed aksessuaarid ja lõhkised teksad. Pähe pane kaabu, silme ette peegelklaasiga päikseprillid ja tõmba jalga poiss-sõbra teksapüksid ning oled üdini moodne igaks olukorraks.

 

 

 

Romantiline pits

Erinevalt nädalavahetuse casual riietusest, on peoriietuses hinnas naiselikkus. Riieta end välja minnes kevadiselt romantilisse pitskleiti või hoopis pilkupüüdvasse naba paljastavasse toppi ja pliiatsseelikusse. Kes armastab kanda pükse, siis parim investeering on jumpsuit, millel on omadus teha kandja visuaalselt pikemaks ja saledamaks ning mis mõjub ülimalt naiselikult. Kogu peoriietuse seob aga üheks komplektiks ilus kingapaar. Sellel hooajal tasub tähelepanu pöörata kõrge kontsaga rihmikutele. Nagu riietuses, on ka kingamaailmas popid kõiksugu värvid, narmad ja klambrid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kristjaana 

Kristjaana Sepp on blogija, kelles blogist võib leida kirjutisi ja inspiratsiooni fitnessi, reisimise, moe ja elustiili vallas. Vaata tema blogi SIIT

 

[gallery ids="2013228,2013236,2013243,2013250,2013258,2013266,2013272,2013281,2013288,2013294,2013301,2013310"]