Reklaam sulgub sekundi pärast

KIM KARDASHIANIL on oma tütre pärast suur mure

Tõsielustaar Kim Kardashian (38) ei ole ilmselt just kõige tervislikum eeskuju noortele naistele, kirjutab väljaanne Heat. Tõsi ta on, et Kim ei poolda loomulikku ilu, vaid teeb kõik selleks, et näha välja ideaalne, kuid paraku on see naturaalsusest kaugel. Ekstreemsed dieedid, korsetid, ilukirurgia  see on Kimi silmis täiesti tavaline.

Nüüd aga selgub, et staari vanim laps, kuuene North on hakanud oma emast eeskuju võtma. North tahab Kimile võimalikult sarnane välja näha, ta näitab juba suurt huvi üles moe vastu ning veedab aega Kimi garderoobis tema riideid selga proovides.

Allika sõnul tunneb North survet näha välja sama kurvikas nagu Kim. Kuid ta on vaid laps ega peaks tegelikult üldse selliste asjade peale mõtlema. Kimile on antud teemal märkusi tehtud ja allika sõnul on ta jõudnud arusaamisele, et North liigub vales suunas. 

Kim palkas oma tütrele nõustaja, kes aitab tal oma kehasse suhtumist parandada ning teeb lapsele selgeks, et ta ei peaks tahtma oma keha muuta, et näha välja nagu Kim.

Kim olevat sel korral tõepoolest oma tütre pärast mures.