Reklaam sulgub sekundi pärast

KIRSTI TIMMER AVALDAS, miks teatud inimesed meie ellu tulevad

""Miks see just minuga juhtus?" Oi kui tavaline küsimus! Küll ma kuulen seda palju. Enamasti esitad sa selle küsimuse siis, kui kaaslane on su maha jätnud või kui sinu suhtesse sigineb keegi kolmas," kirjutab tele- ja raadiotegelane Kirsti Timmer oma blogis. 

Ta jätkab: "Ka sel juhul, kui see kolmas on tulnud just sinu kaudu teie ellu. Aga see küsimus vaevab ka neid, kelle lähedane on lahkunud vikerkaare taha, kui tööl antakse lahkumishüvitis või kui pangalaen ületab maksejõudluse. Vastus on üks: sa oled selle õppetunni enne oma sündi ise endale valinud. Jätame kõrvale valusa leina, see on eraldi teema. Läheme suhete juurde.

Sinu ja su kaaslase vahele ei saa mitte keegi tulla, kui teievaheline suhe on terve ja toimiv. Kui kusagil on praod, saadetakse teie ellu keegi, kes ühe osapoole sellest suhtest vabastab või siis ta õige teeotsani juhatab. Inimesed ei tule meie ellu mitte kunagi niisama, juhuseid ei ole, on vaid saatus. Iga halb asi on alati millekski hea, paraku saab selle hea olemus meile selgeks tavaliselt veidikene hiljem  siis, kui haavad on paranenud.

Ärge nutke ja kurtke muudatuste käes, võtke seda kui võimalust, uut algust! Ja kui ei tule seda “õiget,” siis on see lihtsalt aeg endaga tuttavaks saamiseks.
Elu on nautimiseks, mitte halamiseks. Iga asi on millekski vajalik. Juhuseid ei ole, on ainult saatus!