Reklaam sulgub sekundi pärast

KIRSTI TIMMER AVALDAS põhjuse, miks imikutest sotsiaalmeediasse pilte panna ei tohi

Tele- ja raadiotegelane Kirsti Timmer avaldas hiljuti oma blogis postituse, mis räägib sellest, miks ei tohi mitte kunagi lasta oma lapsele kaarte panna. Samuti kirjutab Kirsti, et sotsiaalmeedias ei tohiks mitte mingil juhul jagada vastsündinute fotosid.

"Eestlased on väga maagiahuvilised, aga selles vallas teadmised on antud vähestele. Ma olen sel teemal küll kirjutanud, aga ikka “astuvad inimesed ämbrisse”. No mis siis ikka, kordamine on tarkuse ema.

Ikka tulevad naisterahvad ja paluvad, et loeksin kaarte nende lastele. Kordame siis üle, et lastele EI TOHI MITTE KUNAGI kaarte panna. Alaealistel on kaitse peal, sünniga saadud, neile kaarte lugedes võtan ma kaitse maha, lähen sellest ju läbi. Seda ei tohi teha. Ikka ütlevad mõned naised, et on ennustajaid kes panevad kaarte ka imikule. Ok. Mul on kahju, et nii tehakse, mul on kahju, et te lasete oma lastele kaarte panna… Hoidke lapsed sellistest asjadest palun eemal! Kaarte võib panna vaid puuetega lastele ja ainult tervise osas. Nendel puudub teatud kaitse…

Samuti ei tohi jagada sotsiaalmeedias vastsündinute fotosid! Imikud on ema väljas, nende enda väli on veel õrnake… miks te panete oma laste fotod kõigile “vaatamiseks”? On maid, kus ei öelda kunagi isegi lapse nime ega õiget sünniaega kellelegi, on teine nimi ja teine sünnipäev, et pahatahtlik ei saaks mõjutada, aga meil postitavad õnnelikud lapsevanemad vastsündinute fotosid Facebooki!"

Loe täispikka postitust siit