Reklaam sulgub sekundi pärast

Kirsti Timmer tuleb Buduaari turule müüma koos tütrega

Raadiohääl ja telenägu Kirsti Timmer tuleb sel korral Buduaari turule koos oma tütre Merilyga. „Kuna mul endal ilmselt nii palju asju müüki panna pole, siis jagan lauda tütrega, kellel ilmselt on rohkem asju – noored uuendavad ju garderoobi tihedamini,“ räägib Kirsti Buduaarile. „Eks ma vaatan oma kapid üle ja kõik, mis on seisma jäänud, leiab tee ka Buduaari turule,“ lubab Kirsti. 

Raadiohääl ja telenägu Kirsti Timmer tuleb sel korral Buduaari turule koos oma tütre Merilyga. „Kuna mul endal ilmselt nii palju asju müüki panna pole, siis jagan lauda tütrega, kellel kindlasti on rohkem asju – noored uuendavad ju garderoobi tihedamini,“ räägib Kirsti Buduaarile. „Eks ma vaatan oma kapid üle ja kõik, mis on seisma jäänud, leiab tee ka Buduaari turule,“ lubab Kirsti. 

„Tütar toob ehteid ja samuti riideid, mis seisma jäänud – olen kindel, et osasid asju ta pole kandnudki… ,“ naerab Kirsti ja lubab letid vahva kraamiga täita. 

Buduaari turg toimub Tallinnas 21. septembril Nokia kontserdimajas. Tule uudistama, mida meie kohalikud staarid pakuvad.

Sel korral puudub turul ka pilet!

Buduaar