Reklaam sulgub sekundi pärast

KIRSTI TIMMERIL TÕMMATI nahk üle kõrvade!?

Tele- ja raadiotegelane Kirsti Timmer avaldas sotsiaalmeedias postituse, kust selgub, et naise kodus läksid torud umbe. Võiks ju eeldada, et üks lühike telefonikõne ja appi tõttab torumees, kes probleemi lahendab. Paraku Kirstil nii lihtsalt aga ei läinud ning paistab, et naisel tõmmati kavalalt lausa nahk üle kõrvade.

"Mul on kodus kaks wc'd umbes. Jaa! Vetsupoti lõhnastaja kukkus potti, läks veega alla ja nüüd on kaks korrust umbes. Kutsusin toruabi firmast ToruSOS. Üleeile saabus üks vene mees. Ehe nõukaaja tüüp. Mitte ainsamat sõna Eesti keeles ei mõistnud, ühtegi vajalikku asja tal kaasas ei olnud, kummikindad oli unustanud... Vaatas vetsud üle ja teatas, et on vaja hoopis mitut meest, torud tuleb survega pesta. No nii. Ütles, et homme kell 8 hommikul tulevad. Ärge vetsusid kasutage! 

Selle jutu eest pidin maksma 42€. Vahetusraha tal ei olnud. Eile ootasin, ei tulnud kedagi. Selgus, et ikka hoopis täna hommikul kell 8.00. Venelaste firma. Eesti keel dispetšeril talutav, mul vene keelega probleeme ei ole, ei jää keelebarjääri taha asi. 

Täna hommikul 9.30 helistasin uuesti. Selgus, et ei olnud eelmine dispetšer väljakutset vormistanud! Unustas vist. Ups. No tulevad siis täna 12.00. Mitu meest. Maksma läheb vähemalt 250€. Kell on 13.45-ühtegi toruabilist ei ole näha ei lähedal ega kaugel. Helistasin. Öeldi, et kui tulevad, siis tulevad. 

Vot nii. Me oleme jõudnud sinnamaale, et torumees võib lubada endale mida tahab, firma võib käituda kuidas soovib, sa ei saada neid pikalt, sest vetsud on umbes. Turundusspetsialisti vallandaks, saadaks pikalt sellise käitumise peale. Võtaks uue, neid jagub ju. Juristi ka, aga torumeest ei saada kuhugi, sest neid ei ole kusagilt võtta. Ja nii ma siis istun ja ootan. Kolmas vets veel õnneks töötab..... Veel... 

HOIATAN TORU SOS’i eest! See ongi vist toimiv petuskeem. Tuleb Vasja, ütleb, et mitut meest vaja, midagi ei tee, küsib 42€ ja "paneb uue aja". Rohkem neid ei näe.

P.S. Käis teine firma ja tegu oli paberiummistusega, ei olnud mitut meest vaja ja maksma läks 40€," jagas Kirsti nukra maiguga lugu enda Facebooki lehel.