Reklaam sulgub sekundi pärast

KLÕPS: KAALUST ALLA VÕTNUD Mari-Leen Albers postitas bikiinipildi

Blogija Mari-Leen Albers tegi aastal 2012 läbi maovähendusoperatsiooni ning kaotas selle tulemusena ligi 50 kilogrammi oma kehakaalust. Kõik need kilod kadusid kümne kuu jooksul, ent hilisemate aastate jooksul on naise kehakaal taas tõusvas suunas liikuma hakanud ning see omakorda on tekitanud soovi end uuesti käsile võtta.

Hiljuti pidaski Mari-Leen taas dieeti ning kaotas selle tulemusena nii mõnedki kilod. Teisalt on ta alati öelnud, et ei põe oma välimuse pärast ning tunneb, et talle ei sobikski peenike olla. 

Mõned päevad tagasi riputas Mari-Leen oma Instagrami kontole bikiinifoto, mille juurde lisas ta kommentaariks, et tal võib küll väike pekk olla, kuid talle pilt meeldib.

Blogijast abikaasa Meelis olevat aga öelnud, et kindlasti leidub ilusamaid fotosid, mida avalikkusele näidata. "Kuigi me oleme Meelisega tihti ühel lainel, on ka meie suhtes hetki, mil me vaidleme ja oleme erinevatel arusaamadel. Näiteks seesama pilt tekitas kerge vaidluse. Minule see pilt meeldib ja tahtsin selle siia postitada. Suva, et väike pekk ja trikoost olematu tiss ja kõhunahk ja jutud. Suvine ja mõnus! Meelis aga vaidles vastu ja ütles, et minust on kindlasti paremaid pilte, mida eksponeerida. Võta sa nüüd kinni, kummal on õigus. Aga kas alati peabki õigus olema? Tuleb leida kompromiss. Minu silmis on see pilt mõnus ja suvise auraga. Või mis sa arvad?"