Reklaam sulgub sekundi pärast

KOHTAMA ÜKSIKISAGA: 3 asja, mida sa teadma peaksid

Kui mehel on suhe läbi saanud läbi, ent laps või lapsed jäävad teatud põhjusel just tema hoole alla, siis tähendab see ühtlasi ka seda, et uut parnerit valides ei tee ta otsust sugugi nii kergekäeliselt, kui kohustusteta vabad ja vallalised mehed seda enamasti teevad. Kui tutvud ning plaanid suhet luua üksikisaga, siis eelnevalt tasuks olla teadlik paarist asjaolust.

Kui mehel on saanud suhe läbi, ent laps või lapsed jäävad teatud põhjusel just tema hoole alla, siis tähendab see ühtlasi ka seda, et uut parnerit valides ei tee ta otsust sugugi nii kergekäeliselt, kui kohustusteta vabad ja vallalised mehed seda enamasti teevad. Kui tutvud ning plaanid suhet luua üksikisaga, siis eelnevalt tasuks olla teadlik paarist asjaolust.

Portaal Your Tango toob välja kolm asja, mida üksikisaga kohtama minnes teada võiks:

1. Lapsed jäävad tema elus alatiseks väga olulisele kohale.

Lapsed on tema elus väga tähtsal kohal ning ta mõtleb neile esimesena. Kui sa ei suuda sellega leppida, siis teie suhtest asja ei saa.

2. Ta võtab palju aega mõtlemiseks.

Üksikisa tahab olla veendunud, et sa sobid tema lastega kokku ning enne kui ta sind lastele tutvustab, tahab ta sind põhjalikumalt tundma õppida.

3. Ta otsib midagi enamat, kui ilusat näolappi.

Üksikisa ei taha enda kõrvale naist, kellele ei saa toetuda. Ta vajab naist, keda saab usaldada ning kes on iseseisev ja hakkamasaaja.