Reklaam sulgub sekundi pärast

KOHUTAVALT PIINLIK: LINDSAY LOHAN, palun ütle, et sa ei teinud seda

Näitlejatar Lindsay Lohan oli aastaid tagasi vägagi edukas ning teenis keskmiselt ühe filmi eest enam kui 5 miljonit eurot, ent tänaseks on olukord trastiliselt muutunud ning naist süüdistatakse lausa varastamises. Eelmise aasta oktoobris tuli välja, et teda ähvardab pankrot ning nüüd selgub, et ta varastas oma eksmehe tagant.

Näitlejatar Lindsay Lohan oli aastaid tagasi vägagi edukas ning teenis keskmiselt ühe filmi eest enam kui viis miljonit eurot, ent tänaseks on olukord drastiliselt muutunud ning naist süüdistatakse lausa varastamises. Eelmise aasta oktoobris tuli välja, et teda ähvardab pankrot ning nüüd selgub, et ta varastas oma eksmehe tagant.

Nimelt varastas Lindsay väidetavalt oma ekskihlatu Igor Tarabasovi korterist väärtuslikke esemeid ligikaudu 27 000 euro eest ning mees soovis neid loomulikult tagasi saada, kuid Lindsay ei reageerinud.

Ühel hetkel otsustas Igor politseisse pöörduda ning tegi sinna avalduse varastatud esemetest. Politsei pidi palju vaeva nägema, et Lindsay kätte saada ning see õnnestus alles siis, kui nad ähvardasid ta keset kontserttuuri arreteerida.

Nüüdseks on Lindsay allika väitel tagastanud Igorile Rolexi kella, muid ehteid ja rõivaid, kuid mõned asjad on ikka veel tema käes.

Igori sõbra sõnul oli Lindsay tabamine lausa võimatu ning lõpuks ei jäänud mehel oma asjade tagasisaamiseks midagi muud üle kui politseisse pöörduda.

Allikas: dailymail