Reklaam sulgub sekundi pärast

KOLLASE KOERA AASTA: Numeroloogiline prognoos 2018

Kas oled kunagi mõelnud, et sinu edu valem võib olla peidetud sinu sünnikuupäeva? Just nii! Selleks, et kollase koera aastale enesekindlalt vastu sammuda, saa teada, milliseid muutusi elu sinu jaoks just nüüd soosib.

 

Paljud astroloogid peavad just numeroloogilist aastaprognoosi kõige täpsemaks, sest see sõltub otseselt inimese sünnikuupäevast. Numeroloogias on igal numbril oma mõju ja energeetiline vibratsioon. Sõltuvalt sellest, milline on sinu numeroloogiline kood 2018. aastaks, on sel aastal kosmosest sulle tulemas kas rohkem toetust, kaitset, õppetunde, eneseteadlikkust või väljakutseid, tihti aga jagub seda kõike ühte aastasse. Ära otsi vastust, kas aasta tuleb hea või halb, aastad on lihtsalt erinevad ja erinev peab olema ka sinu strateegia, kuidas aastaid läbida. Kui tunnetad ära, milline on õige strateegia, siis on kõik aastad head ning võimaldavad sulle igikestvat enesearengut ja õnne.

Numbritel on meie kõikide elus nii suur tähtsus, et võib isegi öelda, et ilma numbriteta ei möödu ühtegi hingetõmmet ega sündmust planeedil Maa. Seetõttu on mõistlik numbritest tarkust ammutada ja tänulikult see informatsioon enda kasuks rakendada. Millised mängukaardid on sinu käes aastal 2018?

Kõigepealt tuleb alustada aastanumbri arvutamisest. 2018. aastat sümboliseerib numeroloogiliselt 2, s.o 2+0+1+8=11; 1+1=2. See, milliseks kujuneb aasta igaühe jaoks individuaalselt, sõltub aasta ja sinu isikliku sünninumbri summast. Kui oled näiteks sündinud 10.12.1979, siis on sinu sünninumber 1+0+1+2+1+9+7+9=30; 3+0=3. Sünninumbri ja aastanumbri summa on seega 3+2=5 ning see ongi sinu isiklik aastanumber aastal 2018.

1. 2018. aasta edu valem: initsiatiiv + individuaalsus = tulemus

Tähtis on liikuda edasi, mitte paigal tammuda. Tänu oma eneseusule ja veenmisoskusele suudad sa ületada kõik suuremad takistused. Intellektuaalne potentsiaal ja sinupoolne initsiatiiv aitavad saavutada edu karjääris ja rahaasjades. Edu on oodata ka lepingute sõlmimises ja läbirääkimistes. Tõenäoliselt õnnestub sel aastal isegi üks pikalt surnud punktis seisnud projekt edukalt liikuma saada. Sel aastal võimendub sinu isiklik positiivne magnetväli, mis aitab vältida probleeme pereasjades ning need, kellel pole veel peret, tõmbavad keskmisest rohkem ligi uusi pereloomise potentsiaaliga tutvusi. Kui sa päris abieluranda veel ei jõua, siis vähemasti armuseiklused on tagatud.

2. 2018. aasta edu valem: kannatlikkus + diplomaatlikkus = tulemus

See on strateegiate, mitte taktikate aasta. Sel aastal mõjutavad mitmed otsused kogu sinu elu ja seetõttu pole mõistlik otsustega kiirustada. Aasta on üldises plaanis rahulik ning mõistlik on ka oma isiklik energia kulutada eelkõige iseenda vaimsele arengule, tervise eest hoolitsemisele ja lähisuhete tugevdamisele, sest just sellistest investeeringutest on järgnevatel aastatel kõige rohkem kasu. See on aasta, kus on mõistlik enne mõelda kui öelda, kus tasub tihti samm tagasi, mitte edasi astuda ning kus nn sõjaolukorras tasub kompromissi otsida. See on sinu rahuaasta. Ka abiellu ei tasu sel aastal kiirustada, sama kehtib ka abielu lahutamise kohta. Oma sammud tuleb rahulikult läbi mõelda ja see kehtib kindlasti ka uute suhete loomise osas, eriti armusuhetes. Mida rohkem sa oma emotsioone kontrollid, seda vähem tuleb ette pettumusi. 

3. 2018. aasta edu valem: aktiivsus + loomingulisus = tulemus

Aeg on ellu viia kõige julgemaid plaane! Ära jää kinni ühte projekti, vaid nagu öeldakse, hoia oma mune erinevates korvides. Just selline suhtumine toob sel aastal ootamatult palju edu. Praegu pakub töö rõõmu ja toob ka oodatud palgatõusu või arengu. Raha pärast pole vaja muretseda. Ka eraelus asendub igav argielu meeleolukate ja helgete hetkedega. Elu toob sel aastal sinu ette palju erinevaid värve ja võimalusi, aga sa pead ka ise vastavalt käituma, et seda kõike hoida ning saada vastu armastust, hellust ja mõistmist. Pead olema siiralt helde, vastutulelik ning pead oskama end jagada nii, et ise millestki ilma ei jääks.

4. 2018. aasta edu valem: kord + vastutustunne = tulemus

Sel aastal löövad särama sinu sünnipärased võimed. Sa püüad luua korda maailma kaoses ja ka oma elu segadustes. Seda kõike piisavalt hästi tehes lööb sinu täht väga heledalt särama. Distsipliin, vastutustunne, otsusekindlus ja valmidus kanda vastutust toovad sulle edu, aga sa pead olema valmis pingutama. Tööd tuleb palju teha, sest miski ei kuku niisama sülle. Ka eraelus sõltub kõik sinust endast – see on nagu pendel, mille ühes otsas on tugev ja õnnelik suhe ning teises otsas tupik, mille põhjuseks võib olla sinu soov maksimaalselt stabiilset ja turvalist suhet hoida. Et tupikusse sattumist siiski vältida, tasuks eraelus strateegiate nuputamise asemel keskenduda sellele, et muuta kodu võimalikult hubaseks ja mõnusaks kohaks, kus kõik pereliikmed hea meelega olla tahaksid. 

5. 2018. aasta edu valem: kogemused + kõrge moraal = tulemus

See on huvitav aasta, kus õpid paremini eristama head halvast. Sa tead niigi, et muru ei ole teisel pool aeda rohelisem, kuid sul võib tekkida ikkagi soov seda üle kontrollida. Sinu eneseotsingud on tähtsal kohal, sest sa tahad leida vastust, mis on elu eesmärk. Võimalik, et kaasad oma eneseotsingutesse ka mõne terapeudi või psühholoogi, aga seda mitte niivõrd tungivast vajadusest, vaid sisemisest soovist kiiremini vastusteni jõuda. Aega sellistele küsimustele vastuste otsimiseks peaks sul tekkima, sest rahamured ei ole sul sel aastal aktuaalsed. Sa teenid täpselt nii palju, kui sul vaja on. Ei vähem ega rohkem. Lähisuhetes kasvab usaldus ja lähedustunne, mis vallalistele tähendab ka suuremat võimalust õnneliku lähisuhte loomiseks ja abiellumiseks.

6. 2018. aasta edu valem: õiged valikud + otsusekindlus = tulemus

See on sinu uuenduste aasta. Esmapilgul pisut hirmutav, aga tegelikult väga vajalik puhastumine, et uues suunas liikuma hakata. Sul tuleb vastu võtta uusi valikuid, mis on seotud tööga, või toimub tööl üleminek teistsuguste ülesannete täitmisele või hoopis osalemine mingis uues projektis. Tähtis on just ise oma otsuseid vastu võtta, sest vastasel juhul möödub aasta millegi olulise suures ootuses ja lõpeb pettumusega. Et olla edukas, tuleb seljataha jätta pettumused ja kahtlused ning liikuda edasi sellise tempoga, et jõuad jooksvalt eristada olulist ebaolulisest. Eraelus on tähtis elada põhimõttel „siin ja praegu”, nautida seda, mis on, mitte unistada hingesugulasest, keda ei pruugi kunagi tullagi. Kui hakkad nägema head praeguses kaaslases ning pühendad talle oma aja ja tähelepanu, siis suure tõenäosusega hakkavad temas toimuma protsessid, mille tagajärjel oledki leidnud selle, keda otsisid. 

7. 2018. aasta edu valem: vabadus + eneseusk = tulemus

Kui elasid seni kitsas raamis, siis nüüd pääsed sealt välja ja saavutad teatud vabaduse ning võime valutult suunda muuta. Sõltumatus või eneseteostus on sinu suur eesmärk, mille poole tahad liikuda. See aga ei tähenda meeletut punnitamist, vaid sa tunned sellel teekonnal rõõmu ja enesekindlust. Karjääriredelil võid saada vastutust juurde või hüppad ametiredelil uuele astmele. Vabaduseiha saadab sind ka eraelus, kus soovid vabaneda mittetoimivatest suhetest ning tekkida võivad uued toimivad suhted. Võibolla aga piisab sulle ka ühest sõõmust värskest õhust, mida pakub sulle mõni põnev reis või eneseabikursus. Sulle on tähtis, et ei tuleks tüdimust ja väsimust millestki või kellestki, sest erinevalt varasematest kordadest oled sa nüüd võimeline suuri kannapöördeid tegema. 

8. 2018. aasta edu valem: objektiivsus + (enese)areng = tulemus

See on arvete maksmise aasta. Kõik, mida sa eelmistel aastatel tegid, maksab nüüd kätte või tasub end ära. Bumerangi seadus on halastamatu ja täpne. Kui sa eelmistel aastatel käitusid väärikalt ja ausalt, siis üllatab sind ootamatu preemia. Kui aga rikkusid moraalireegleid, siis valmistu selle eest maksma. Äris ja töös on õige aeg pikemaid eesmärke seada ning kolleegide ja ülemustega on sel aastal lootust toetavaid ja häid suhteid hoida. Võimalik, et leiad just töölt oma parima uue sõbranna. Kui aga üritad ebaausate viisidega plusspunkte teenida, siis kukud kõrgelt ja valusalt nii tööl kui eraelus. Kontrolli oma emotsioone ja tundeid, et need su olukorda ei halvendaks, ning täida antud lubadusi ja mängi alati reeglite järgi, siis tuleb igati hea aasta. 

9. 2018. aasta edu valem: kogemused + elutarkus = tulemus

Number üheksa on numeroloogilise tsükli lõpunumber, mis algas üheksa aastat tagasi. Lõpp ei tähenda selles tsüklis ebaõnne või kukkumist, see on lihtsalt ühe suurema perioodi lõpp, mil on aeg teha järeldusi ja otsustada, mida võtta endaga kaasa ning mida maha jätta, et siis saadud kogemuste ja teadmistega liikuda edasi järgmiste võimaluse juurde uude eluetappi. See on aasta, kus tuleb teha järeldusi nii töö, raha, sõpruse, armastuse kui kõige muu kohta, mis selle pika üheksa-aastase tsükli jooksul on sinu elus olnud. Tihti võid sel aastal tunda end üksikuna, kuna saatus soovib, et 9. aastal oleks inimene ise endale parimaks kaaslaseks just selle kõige pärast, et joont saab ühele oma elutsüklile alla tõmmata ikka ainult üksinda. Aga üksindus võib tähendada ka kahekesi üksinda olemist, muust maailmast pisut rohkem eraldatuna. See on tihti aasta, kus inimese egoism väheneb ja ta ei hoia asjadest kinni ainuüksi enese heaolu nimel. Tema mõttemaailm avardub ja ta näeb laiemat pilti. 

Allikas: Orakul 2018