Reklaam sulgub sekundi pärast

KRISTIINA HEINMETS-AIGRO: minu arvates bikiinivoor ei ole alandav

Miss Ameerika iludusvõistlus ei ole enam see, mis ta kunagi oli - nimelt viiakse läbi mitmeid muudatusi ning üheks suurimaks neist on bikiinivooru ära kaotamine. Enam ei valita võitjat tema füüsiliste parameetrite põhjal - Miss Ameerika võistluse eesmärgiks on tulevikus valida võitja tema kirgede, eesmärkide, intelligentsuse ning teadmiste põhjal.

Miss Ameerika iludusvõistlus ei ole enam see, mis ta kunagi oli - nimelt viiakse läbi mitmeid muudatusi ning üheks suurimaks neist on bikiinivooru ärakaotamine. Enam ei valita võitjat tema füüsiliste parameetrite põhjal - Miss Ameerika võistluse eesmärgiks on tulevikus valida võitja tema kirgede, eesmärkide, intelligentsuse ning teadmiste põhjal.

Kuid mida arvab sellisest muudatusest Miss Estonia 1997 Kristiina Heinmets-Aigro?

Paljud naised leiavad, et bikiinidega laval kõndimine on alandav, ent Kristiina nii ei arva. Endine miss rääkis "Seitsmeste" otsestuudis antud teemal lähemalt ning tõdeb, et tegelikult on see iga naise vaba valik, kas ta tahab üldse minna missivõistlustele osalema või mitte ja kas ta tahab kanda bikiine või mitte. 

Siiski tõdeb Kristiina, et bikiinivooru ärajätmine Miss Ameerika iludusvõistlusel on õige idee, sest kogu võistluse temaatika lihtsalt liigub selles suunas.

Ahistamist Kristiina aga missivõistlustega seoses tunda saanud ei ole ning ta leiab, et see tundub üldse kummaline, sest igal missil on Miss Ameerika võistlusel oma saatja, kes temaga koos igale poole liigub. Üksi tüdrukud kusagile minna ei tohi.