Reklaam sulgub sekundi pärast

KUI EELISTAD MUSTA KOHVI, oled tõenäoliselt psühhopaat!?

Paljud inimesed peavad kohvi kingituseks Jumala poolt. Osade jaoks ei hakkagi päev ilma aurava kohvitassita üldse pihta. Samuti kui oled õhtul kaua üleval olnud, kuid hommikul on vaja vara ärgata, on kohv see, mis sind päästab. Kui sinu kehas on piisavalt kofeiini, siis on kõik võimalik, kirjutab portaal Foodenvy. 

Samuti on teadus tõestanud, et erinevalt energiajookidest on kohv meile kasulik ning aitab eluiga pikendada. Näiteks JAMA Internal Medicine poolt läbiviidud uuringust selgus, et kohvi joomine aitab ennetada vähki ning südame-veresoonkonna haigustesse suremust. 

Enne aga kui kiirustad lähimasse kohvikusse, siis ühe kohviarmastaja grupi jaoks on teadlastel kurb uudis. Nimelt kui sulle meeldib juua musta kohvi, siis oled suure tõenäosusega psühhopaat. Selline häiriv informatsioon selgus Austria ülikooli Innsbrucki poolt läbiviidud uuringust. Uuringus osales 953 täiskasvanud ameeriklast, kelle keskmine vanus oli 35. 

Osalejad pidid avaldama, millised toidud neile meeldivad ning seejärel vastama mitmetele küsimustikele, mis mõõtsid selliseid omadusi nagu nartsissim, agressioon, psühhopaatia ja igapäevane sadism. Uuringu käigus mõõdeti ka seda, kas osalejad tunnevad mõnu, kui saavad teistele haiget teha. 

Tulemustest selgus, et inimesed, kellele meeldisid kibeda maitsega toidud, olid oma iseloomu poolest tunduvalt pahatahtlikumad. Mõrudaks toiduks oli must kohv, tume šokolaad, redis, õlu, toonikvesi ja seller. Mida psühhopaatilisemate isikuomadustega inimene oli, seda rohkem talle kibeda maitsega toit meeldis. 

See tekitab aga küsimuse, et millised toidud siis headele inimestele meeldivad? Need, kes olid oma iseloomult toredad ja lahked, eelistasid magusaid toite nagu näiteks kompvekid ja koogid. Kibe toit headele inimestele aga absoluutselt ei meeldinud. 

Seega järgmine kord kui uue kallimaga kohtingule lähed, siis pööra tähelepanu tema toidueelistustele - see võib paljastada nii mõndagi.