Reklaam sulgub sekundi pärast

KUI KAUA avatud jumestuskreemi kasutada tohib?

Kui sa vaatad üle oma kosmeetika arsenali, siis kas sa üldse tead, kui kaua sa mõnda konkreetset toodet tegelikult juba kasutanud oled? Uuringud kinnitavad, et paljud naised ei mäleta, millal nad uue jumestuskreemi kasutusele võtsid ning tihtipeale ei osata sellest ka ohtu näha.

Kui sa vaatad üle oma kosmeetikaarsenali, siis kas sa üldse tead, kui kaua sa mõnda konkreetset toodet tegelikult juba kasutanud oled? Uuringud kinnitavad, et paljud naised ei mäleta, millal nad uue jumestuskreemi kasutusele võtsid ning tihtipeale ei osata selles ka ohtu näha.

Siiski tuleb silmas pidada asjaolu, et igal kosmeetikatootel on kindel säilivuse tähtaeg ning see kehtib vaid kinnise toote puhul.

Kui sa oled jumestuskreemi juba avanud ning selle koostis on õhuga kokku puutunud, siis tuleks toode kindlasti ära tarbida järgneva kuue kuu kuni ühe aasta jooksul. Juhul kui sa jumestuskreemi selle ajavahemiku jooksul ära ei tarbi, siis tuleks see lihtsalt ära visata.

Kasutades aegunud jumestuskreemi, riskid naha tundlikuks muutumisega ja see omakorda võib kaasa tuua allergiad ja nahalööbe.

Allikas: paulaschoice