Reklaam sulgub sekundi pärast

KUI KURB: PATUNE POOL lõpetab tegevuse

Populaarse ansambli Patune Pool imekaunis lauljatar Sünne Valtri ja Edvin Petrov andsid täna läbi sotsiaalmeedia teada, et ansambel kavatseb tegevuse lõpetada. Sünne ja Edvin rääkisid kurvast otsusest lähemalt Youtube'i postitatud videol. 

"1. novembril saab Patuse Poole sünnist juba viis aastat. See kõik on võimalik olnud ainult läbi teile," alustas Edvin juttu. "Meil on olnud üks äärmiselt põnev teekond, mis on nii muusikutena kui ka inimestena meid paremaks muutnud," lisas Sünne. 

"Mina arvan, et Patuse Poole plahvatus toimus pärast Dolce&Gabbana loo avaldamist. Mina punnisin alguses vastu, kuid tänu Edvinile, kes tol ajal mu pehmeks rääkis, see lugu sündis ja nüüd ma arvan, et ei ole inimest, kes seda ei teaks või vähemalt korra kuulnud ei oleks.

Selle viie aastaga oleme püüdnud anda endast kõik, et iga päevaga muutuda ainult paremaks ja professionaalsemaks," rääkis Sünne. 

Klipil tänavad Sünne ja Edvin kõiki oma toetajaid, fänne, ürituste korraldajaid, pubisid jne. 

"Selle kõige taustal anname teile teada, et meie kui Patune Pool jätame teiega nüüd hüvasti. Loodame, et näeme teid veel meie pidudel, teil on veel natukene aega - paneme need saalid veel rohkem rahvast täis," tõi Sünne lõpuks kurva uudise teatavaks. 

Klipilt selgub, et Patune Pool lõpetab ametlikult 1. jaanuaril 2019. aastal. 

Vaata täispikka selgitust allpool olevast videost: