Reklaam sulgub sekundi pärast

Kui palju teenis Buduaari Turul Kristi Ojasaar?

Buduaari ajakirja moetoimetaja Kristi Ojasaar oli üks neist, kes 9.-10. septembril Rotermanni kaubamajas toimunud Buduaari Turul oma vähekasutatud riideid ja muud müüs. Kokku teenis kaunitar kahe päevaga ligi 150 eurot!

 

Buduaari ajakirja moetoimetaja Kristi Ojasaar oli üks neist, kes 9.-10. septembril Rotermanni kaubamajas toimunud Buduaari Turul oma vähekasutatud riideid müüs. Kokku teenis kaunitar kahe päevaga ligi 150 eurot!

Kristi tühjendab oma garderoobi viimasel ajal päris tihti. "Nii on lihtsalt mõnusam ülevaade oma asjadest, mis kapis on. Seismajäänud asjad tõenäoliselt jääksidki sinna seisma. Seepärast viin need alati Buduaari turule! Kui turgu pole just parasjagu tulemas, siis viin asju ka Taaskasutuskeskusesse või annan sõbrannadele ja sugulastele," ütleb ta. 

Nädalavahetusel toimunud Buduaari Turgu loeb Kristi enda jaoks väga edukaks. "Selle aasta turg oli mulle igati edukas! Müüsin palju asju, mis muidu kappi seisma oleksid jäänud, ning teenisin kuskil 150 eurot! Panin müüki ka sõbranna asju - hea on teiselegi head teha," lisab ta. Enim müüs Kristi toppe hinnaklassis 2-5 eurot ning müümata jäänud asjad annetas ta ühele perele Viljandisse, kes tema abi palus. 

Kõigil neil, kes Tallinna Buduaari Turule ei jõudnud, on võimalus osaleda 17. septembril samal üritusel Tartus. "Ma tõesti soovitan minna, kuna võib leida väga erilisi ja lahedaid asju. Kuigi tegemist on taaskasutusega, näed sa ju müüjat ja tead, kelle käest mida ostad. Ka mina müüsin täiesti uusi asju, mis esmalt tundusid mulle mõnel reisil MUST HAVE, aga hiljem kodus jäid seisma, kuna olid kas suured või väikesed või lihtsalt ei tundunud enam õiged."

Kaunis moetoimetaja tegi ka ise mõned soodsad ostud. "Ise leidsin ka paar ilusat asja nii endale, oma kallile emale kui ka tütrele ja sõbranna lapsele. Hinnad olid väga odavad!" rõõmustab ta. "Turul on ka palju disainereid, kes oma tooteid esmakordselt näitavad, ja ka neilt võib leida ainulaadseid asju!" soovitab Kristi.

 

Tene Sommer