Reklaam sulgub sekundi pärast

KUIDAS ARU SAADA, ET sa oled ilusam kui ise arvad?

Eesti naised on tuntud tagasihoidlikkuse poolest. Samal ajal, kui teised meid imetlevad ja kadestavad, leiame me enda juures kümneid puudusi, mida põdeda. Usu, sa oled palju ilusam ja kuumem, kui sa ise arvad. Kuidas sellele kinnitust saada?

 

1. Inimesed ei pruugi sulle kuigi palju komplimente teha. Põhjus on selles, et nad on veendunud, et sa tead isegi, kui ilus ja äge sa oled. Sina aga võid mõnikord seda valesti tõlgendada ja arvad, et teised ei pea sind komplimentide vääriliseks.

2.  Mis puudutab komplimente, siis kuuled sa neid tihti iseenesestmõistetavana, stiilis "sa oled seda kindlasti juba sada korda kuulnud, aga..." 

3.  Märkad, et inimesed vaatavad sind. Nad vaatavad sind pisut kauem kui teisi ning kui sa mööda lähed, vaatavad nad sulle järele. Mõnikord võib su ebakindlus panna sind kahtlema, miks nad seda teevad. Põhjus on lihtne  sa oled lihtsalt nii ilus ja stiilne.

4.  Sul on palju kosilasi  mehi, kes tunnevad sinu vastu huvi. Sul on alati olemas mõni mees, kellega minna lõunale või kes sul truult uut kappi kolida aitab või hommikul kell 6 lennujaama viskab. Mõnega nendest jõuad ka suhteni, aga enamus neist on ootel, lootuses, et äkki ühel päeval areneb sellest midagi enamat. Mõtle, nad kõik ootavad just sind! 

5. Kui lähed mõnele üritusele, siis jooki ei pea sa kunagi ise ostma. Neid mehi, kes ootavad võimalust sulle kas või klaasike vett välja teha, on rohkem kui üks. 

6. Kõik, kellele sa räägid oma ebakindlusest välimuse suhtes, on minestamise äärel ja arvavad, et sa teed tobedat nalja. Nad ei usu, et sinusugune naine pole rahul oma jalgade, vöökoha, nina või juustega. Sa oled nende silmis täiuslik  kõik naised tahaksid sinu moodi olla ja mehed.... ah, nende mõtted las jääda nende pähe :)

 

Buduaar.ee