Reklaam sulgub sekundi pärast

KUIDAS LÕHNAVAD SINU UNISTUSED? Võida Elizabeth Arden My Fifth Avenue parfüüm

Buduaar ja Solarise keskuse Vapiano restoran kutsuvad Sind 10. ja 11. oktoobril eksklusiivsele Ladies Night üritusele „Suurlinnaõhtu sõbrannadega“, kus tutvustame Elizabeth Ardeni uut parfüümi My Fifth Avenue. Ürituse raames korraldame sinu auks veebimängu, kus lihtne kommentaar võib sulle teenida kingituseks eksklusiivse parfüümi.

Manhattani lõuna- ja põhjapoolt ühendav Viies avenüü, mida kutsutakse ka „Miljonäride teeks“, on New Yorgi süda, kus asuvad paljude suurfirmade peakontorid ning kuulsad butiigid ja salongid. Tänavaid ääristavad valguse käes helklevad kullaläikeliste kõrghoonete peegeldused, millest igal hommikul mööduvad katkematu reana silmatorkavalt kollased taksod ja liuglevad stiletodel glamuursed naised, kes kohvitops ühes ja disainerkäekott teises käes kiirustavad oma unistuste täitumise poole. Õhku täidavad Central Park´i roheluse, diislikütuse, cappuccino ja saiakeste ning fashionistade eksklusiivsete signatuurparfüümide meeldiv aroom.

Seekordne Ladies Night tutvustab Elizabeth Arden My Fifth Avenue parfüümi, milles kajab vastu maailma kõige kuulsama tänava energia. Parfüümi kargete tsitrusnootide üllatavat värskust täiendab naiselike lillenootide ja soojade puidutoonide õrn embus, kust peegeldub vastu naistele nii omane jõud, vastupidavus ja paindlikkus ning hoovab edukuse ja kordaminekute hõngu.

Elizabeth Ardeni uus parfüüm My Fifth Avenue on ood pulbitsevale New Yorgile ja linna külastavale või seal elavale dünaamilisele naisele ning ülistuslaul suurlinna südamest tärkavale unikaalsele vaimustusele ja ambitsioonikusele.

Kuidas lõhnab New York Sinu unistustes? Kui sulged silmad ja mõtled end Viies avenüüle, siis kas tunned kaneelisaiakeste ja cappucino, hea parfüümi või ehk hoopis mõne meeldiva mälestuse lõhna? Anna meile kommentaarides teada, kuidas lõhnab Sinu Viies avenüü ning osale parfüümi loosimises!

Võitja loositud! Palju õnne, Päiksekene! Saatsime sulle kirja!

PS! Kui veebimäng ei too sulle õnne, siis tule Ladies Night õhtule, kus õnneloos võib tagada auhinna neile, kes tulevad dresscode'i järgides peole, teevad pilti ja kasutavad sotsiaalmeedias fotot jagades märksõnu #MyArden või #OUILadies. Loosimine toimub mõlemas linnas, kus käiku lähevad Elizabeth Ardeni 30ml parfüüm ja Juicy Couture OUI parfüüm.

Jälgi kõige kuumemaid ilutrende Elizabeth Arden Eesti Facebookis ja @sirowabeautyworld Instagramis.