Reklaam sulgub sekundi pärast

KUIDAS MIKK SAAR Tanja Mihhailova-Saarele abieluettepaneku tegi?

Sel reedel stardib järjekordne Karl-Erik Taukari juhitud saade "Tunnen sind läbi ja lõhki", kus ühe paarina pannakse proovile armastatud muusikutepaar Mikk Saar ja Tanja Mihhailova-Saar. Tanja ja Mikk rääkisid Uudised.ee-le, milline oli nende esimene kohtumine ning ühtlasi avalikustasid nad, kus ja kuidas tehti Tanjale abieluettepanek.

Tanja räägib, et nad kohtusid Mikuga töö kaudu. "Tegime koos muusikale. Tundsime teineteist päris tükk aega, enne kui hakkasime rohkem suhtlema."

Kus aga toimus paari esimene romantiline kohting? "Ootame siiamaani seda romantilist kohtingut, pigem selline tööalane tutvus oli kogu aeg. Naine siiamaani kurdab, et meil pole seda esimest kohtingut olnud, kuigi me vist vahepeal tegime selle. Aga seda ei mäleta meist kumbki, vist siis pole olnud," lisab omakorda Mikk naljaga pooleks. 

Seepeale uurib reporter, et kuidas Mikk Tanjale abieluettepaneku tegi. "Me jõudsime sinna ilmselt vale nurga alt. Et see ei juhtunud viiuli saatel šampaklaasis. Seal oli selline tore seik, et kogu aeg liikus mingi härrasmees ringi, kes oli ilmselt viimased kaks aastat alkoholi tarvitanud. Toimetas seal samas kohas ringi oma kilekoti ja alkoholilõhnadega, kus mina oma asja siis tegin. Ta vist jäi isegi vahepeal kinni kuskile ja samal ajal kui teda aitasin, küsisin Tanjalt küsimuse," räägib Mikk, et ettepanek ei kukkunud just kõige romantilisem välja. 

Tanja aga kinnitab, et see ongi väga nendelik.