Reklaam sulgub sekundi pärast

KUIDAS RAHVAMEDITSIINI ABIL soolatüükaid ravida?

Peamiselt kätele ja jalgadele tekkivad soolatüükad on väga tüütud, sest nende väljaravimine nõuab aega ja kannatust. Soolatüügastest lahtisaamiseks ei pea ilmtingimata apteegist kalleid ravimeid ostma, vaid nendele on võimalik leevendust saada ka rahvameditsiinist. Facebooki rahvameditsiini ja teadmiste grupis annavadki kasutajad nõu, kuidas koduste vahenditega soolatüügastest vabaneda. 

"Vanas kuus hõõrud tüükad soolaga sisse. Võid isegi soola marlile panna ja paar tundi hoida. Seejärel puhastad ära, aga ei pese. Soola lased WC-potist alla. Iga päev pole tüükaid vaja näppida. Järgmiseks vanaks kuuks peaks kadunud olema," soovitab üks. 

Üsna mitmed kasutajad soovitavad soolatüügaste raviks kasutada vereurmarohtu. "Kasutasin oma tütrel vereurmarohu taime mahla. Võttis ära ja pole rohkem tagasi tulnud."

"Soolatüükad kaovad, kui neid leotada toore õunamahlaga. Aga ainult toore, mitte kuumutatud," annab nõu veel üks kasutaja. 

Samuti soovitavad kasutajad appi võtta nõudmise. "Nüüd tuli ka endal meelde, mis isa mulle lapsepõlves tegi. Lõikas kartuli neljaks ning määris kõigi lõikekohtadega soolatüükaid. Seejärel pani kartuli uuesti kokku ja pani riidetüki sisse, et koos püsiks. Siis viskas kartuli kaevu. Ja ühel päeval polnud enam ühtegi tüügast, aga neid oli seal enne kohutavalt palju."

"Austerserviku tabletid. Muu välispidine tupsutamine võtab ainult tulemuse ära - see aga peaks ka põhjuse võtma," soovitab veel üks.