Reklaam sulgub sekundi pärast

KUIDAS ROHKEM SEKSI saada: proovi seda nippi

Toit mõjutab meie elu rohkem kui arvatagi võiks ning nüüd on teadlased jõudnud järeldusele, et ka oma voodielu saab õige söögi abil turgutada. Nimelt kinnitab viimatine uuring, et paarid, kes söövad rohkem kala ja mereande, seksivad rohkem ning jäävad ka kiiremini rasedaks, vahendab Iltalehti.

Uuringu raames jälgiti 500 paari toitumisharjumusi ühe aasta raames või seni, kuni naine jäi lapseootele. Tulemusena selgus, et paaridel, kes sõid mereande vähemalt kahel korral nädalas, õnnestus märkimisväärsemalt lühema ajaperioodi jooksul rasestuda.

Nendest paaridest, kes sõid vähemalt kaks korda nädalas kala ja mereande, jäi aasta jooksul rasedaks lausa 92%. Paaridest, kes aga sõid pigem harva mereande, jäi aasta jooksul rasedaks 79%. 

Paarid, kes sõid sagedamini mereande, olid ka sagedamini vahekorras ehk nende sekselu oli tunduvalt aktiivsem ning teisalt seletab see ka asjaolu, miks neil kiiremini lapseootele jääda õnnestus. Ühest küljest seostavad teadlased seda kasulike rasvadega, mis kalas ja mereandides leiduvad  on võimalik, et need rasvad soodustavad viljakust.

Teisalt võiks arvata, et need inimesed, kes eelistavad rohkem mereande ja kala, on ka üleüldises plaanis tervislikuma eluviisiga, mis samuti mõjutab viljakust ja ka seksihimu. 

Kokkuvõttes jõuti arusaamisele, et rohkem kala ja mereande võrdub rohkem seksi.