Reklaam sulgub sekundi pärast

KUIDAS SINUST võiks sotsiaalmeedia mõjuisik saada? Vaata siia!

Ilmselt on igaüks meist vähemalt kord mõelnud, et mis siis kui jätaks oma igapäevatöö ja hakkaks hoopis iseenda peremeheks- mõjuisikuna. Kuidas aga alustada? 

 

Ilmselt on igaüks meist vähemalt korra elus mõelnud, et kui jätaks oma igapäevatöö ja hakkaks hoopis iseenda peremeheks  näiteks sotsiaalmeedia influencer'i ehk mõjuisikuna. Kuidas sellega aga algust teha?

Sotsiaalmeedia konverents ONLINE annab vastused! Konverents on kohtumispaigaks turundajatele, mõjuisikutele ja noortele, kes tunnevad huvi sotsiaalmeedias toimuva vastu.

Konverentsilt saad vastuseid, kuidas luua inimeste meediavalikuid kõnetavat sisu kaasates mõjuisikuid. Liigume eemale küsimusest „mida meedia teeb inimestele“ ning paneme fookusesse hoopis „mida inimesed teevad meediaga“. 

Kas oled mõelnud, kui palju veedad aega online-maailmas ja kas kulutad seda otstarbekalt?

Informatsiooni otsimine, sotsiaalne aktiivsus, sisu tarbimine, kollektiivne intelligentsus ja võrgustiku välismõjud  need on vaid mõned tegurid, mis motiveerivad inimesi olema online'is.

Kuidas mõista massimeedia kommunikatsiooni? Kasutajad on muutunud aktiivsemaks, motiveeritumaks ning teadlikumaks, kes määravad ise oma meediasuhted. Inimesed kasutavad meediat oma vajaduste rahuldamiseks, mitte meedia ei kasuta neid.

Juhani Särgleppa ja paljusid teisi saab kuulata juba 12. juunil sotsiaalmeedia konverentsil ONLINE, Cinamon Mall of Tallinn T1!

Kiirusta, sest soodushinnaga pileteid saab soetada veel vaid TÄNASENI!

Vaata lisa ja põnevat esinejatelisti siit

Vaata põnevat videoklippi Juhani Särglepast siin