Reklaam sulgub sekundi pärast

KUIDAS TEADA, KAS mees on abieluks ikka sobilik?

Abielu ei ole kõigi jaoks, kuid neile, kes soovivad ühel ilusal päeval abieluranda sõuda, on see väga oluline eluetapp. Psühholoog Joshua Klapow pani veebilehel Elite Daily kirja mõned märgid, mis paljastavad, et sinu kaaslase näol on tegemist inimesega, kellega võid rahumeeles abielluda. 

1. Suudate omavahelised probleemid selgeks rääkida.

Sa ei pruugi kallimaga alati samal meelel olla, kuid oluline on see, et suudate omavahelised probleemid alati selgeks rääkida. Isegi parimates suhetes tuleb tülisid ette, kuid oluline on see, kuidas te konflikte käsitlete. 

"Tülitsete ja olete erineval arvamusel, kuid omal moel tuletab see teile meelde, et olete siiski tiim. Usud, et partner toetab sind alati. Usaldad teda ja usud sellesse, et suudate koos ka raskustest üle olla," sõnas dr. Klapow. 

2. Sul ei ole raske teid üheskoos ette kujutada.

Kui ühine tulevik tundub sulle suurepärase ideena, võib kallim olla sinu tulevane abikaasa. 

"Sinu jaoks ei ole raske teid üheskoos ette kujutada. Sa ei kahtle temas ega karda, et sul võiksid kellegi teise vastu tunded tekkida," lisas Klapow. 

3. Olete rääkinud abielust.

Isegi kui olete pikemalt koos olnud ja sa eeldad, et teie tulevikuplaanid klapivad, siis sellest ei piisa. On oluline, et räägiksite tulevikust ja sellest, mida elult soovite. Sa ei saa eeldada, et kallim sinuga automaatselt kõiges samal meelel on. 

"Abielu on teema, millest tuleb rääkida, analüüsida ning arutleda tükk aega enne seda, kui otsuse ellu viite. Seda peab tegema nii partneriga koos kui ka üksinda. Kui te ei räägi kallimaga abiellumisest ning oma ootustest, võib teid hiljem üllatus ees oodata. Ning te ei pruugi samal meelel olla," sõnas Klapow.