Reklaam sulgub sekundi pärast

Kuidas ühe nädalalõpuga rikkaks saada?

Kellel meist poleks sahtlites ja riidekapis lahedaid ja peaaegu uusi asju, mida ammu kandnud pole. Paljud trendikad naised kinnitavad, et nende stiilsuse saladus pole mitte suur riidekapp, vaid kiiresti väljavahetatavad riided ja jalanõud. "Ostan soodsalt, müün veel soodsamalt, et midagi uut osta!" 

Kellel meist poleks sahtlites ja riidekapis lahedaid ja peaaegu uusi asju, mida ammu kandnud pole. Paljud trendikad naised kinnitavad, et nende stiilsuse saladus pole mitte suur riidekapp, vaid kiiresti väljavahetatavad riided ja jalanõud. "Ostan soodsalt, müün veel soodsamalt, et midagi uut osta!" 

Loomulikult on igaühel mõned oma lemmikasjad, mida kantakse lagunemiseni, kuid enamus moetooteid kipuvad siiski seisma jääma - ei jõua ju kõike läbi kanda. Oma üllatuseks avastad, et selliseid asju on päris palju. Ja isegi kui sul on kahju nendest ilma jääda, siis lohuta end sellega, et kahe vana asja eest saad osta ühe uue ja ilusa asja, või miks mitte ka mitu stiilset ja pisut kasutatud asja.

Kuid millised asjad siis ära müüa?
Hea reegel, mille järgi garderoobis asju välja vahetada, on see, et paned müüki või annad ära kõik need asjad, mida pole vähemalt aasta aega kandnud. See, milliste sinu asjade vastu teised huvi tunnevad, on ka hea indikaator, kas oled ostnud ilusaid ja kvaliteetseid asju, sest loomulikult ei taha keegi raha välja käia sinu värvist ära läinud ja välja veninud vana kampsuni vastu. Küll aga on paljud huvitatud hästi hoitud erksavärvilisest kauni tikandiga sviitrist. Selline asjade ostmine-müümine aitab sul isegi väikese rahakotiga pidevalt uusi ja lahedaid asju omada ning eksklusiivseid kui kantud bränditooteid kuni 90% odavamalt soetada. Alati leidub kuskil mõni suurema rahakotiga preili, kes Milano laomüügist -80% allahindlusega kauni Itaalia käekoti soetas või stiilsed, kuid pisut pigistavad kingad sai, ja nüüd seda veel omakorda -50%ga ära müüb.  

Kus seda teha?
Paljud naised on avastanud parima kauplemiskohana veebis Buduaari Turu. Siin on mugav kaubelda - laed pildid üles ja ootad, et keegi asjade vastu huvi tunneks. Kuid pahatihti võib mõnigi diil katki jääda, sest pildid ei anna päris õiget ülevaadet, asja ei saa selga-jalga proovida või ostja ja müüja ei saa kokkuleppele, kas peaks enne kauba teele panema või raha üle kandma. Et seda viga parandada, avab märtsis uksed Buduaari Turg Live, mis toimub 12.-13.märtsil Tallinnas ja 13.märtsil Tartus, millest tuleb loodetavasti tore traditsioon ja hea võimalus naistel nii aeg-ajalt kokku saada, et asju vahetada ja uusi moe- ja ilukaupu soetada.

Lähenev Buduaari turg pakub just seda võimalust - leida lahedaid moekaupu teiste naiste riidekapist, müüa ja vahetada enda riideid ja jalanõusid, kosmeetikat ja aksessuaare. Kuigi turul kauplevad ka pärispoed ja maaletoojad, siis on suur rõhk just pisut kantud moekaubal ja isetehtud aksessuaaridel ning riietel.

Buduaari turul saavad eraisikud Tallinnas kaubelda makstes kahepäevase müügiplatsi eest 600 krooni. Tartus toimub üritus vaid ühel päeval ja müügiplatsi hinnaks on 350 krooni. Kui sulle tundub, et kauplemispilet on väga kallis, siis asjasse pisut süvenedes näed, et see on igati hea võimalus. Kuna enamus naistel ei ole nii palju erinevaid asju, et terve väike müüginurk häid pakkumisi täis panna, siis tasub tulla kauplema just koos mõne sõbrannaga. Ühe kauplemiskoha kohta on oodatud kauplema kuni kolm sõbrannat.

Sama hind kehtib ka isetehtud asjade eraisikutest müüjatele, kes õmblevad, disainivad või valmistavad muid käsitöötooteid. Müügikohtade arv on piiratud, aga hetkel on veel vabu kohti nii Tartu kui Tallinna turupäevadel osalemiseks. Selleks, et valik oleks võimalikult erinev ning pakkumises oleks vaid hea ja kvaliteetne kaup, jätab Buduaar endale õiguse valida müüjaid, kes saavad tulla turule kauplema.

 

Selleks, et kõikide kauplejate äri õnnestuks, teeme Buduaari lehel eelreklaami kõikidele müüjatele. Nii et kui plaanid liituda meie kauplejatega, siis võid saata oma pakkumistest ühe pildi ja kuni 300 tähemärgilise reklaamijutukese, mida ostjatel tasub sinult oodata. Kõikide osalejate pakkumised avaldatakse siin veebis Buduaari Turu eelreklaamiks. Kes juba registreerinud, need võivad oma info ja pakkumise saata aadressile [email protected] .

Kui sulle meie eelseisval turul kauplemine huvi pakkus ja tahad rohkem infot kauplemise kohta, siis kirjuta [email protected].

Eelseisva Buduaari turu kohta saad rohkem lugeda ka SIIT.

 

Kes müüjana, kes ostjana - kohtume Buduaari turul!


[gallery ids="1921555,1921561,1921566,1921591"]